online: 535-500-913 • 530-906-615    sklep stacjonarny W-wa: 731-695-320    kontakt

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Kamila 18:50, sob 14 sty 2017

Szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam ten sklep!

Zakupy:
~Alina 16:52, sob 14 sty 2017

Wszystko super

Zakupy:
~Przemek 15:42, sob 14 sty 2017

Szybka realizacja zamówienia w okresie przedświątecznym, miła obsługa. Polecam

Zakupy:
~Ania 14:19, sob 14 sty 2017

Świetne produkty, duży wybór i blisko :-)

Zakupy:
~Monika 13:42, sob 14 sty 2017

Realizacja ekspresowa! :)

Zakupy:
~malgosia 23:02, pią 13 sty 2017

Mata super, nie śmierdzi jak potrafią inne. Łatwa w utrzymaniu czystości. Mój maluszek ją polubił i ja też. polecam.

Zakupy:
~agata 21:20, pią 13 sty 2017

Jestem w pełni usatysfakcjonowaną klientką! Bardzo szybka realizacja zamowienia, produkt zgodny z opisem.Serdecznie polecam!

Zakupy:
~Marta 20:53, czw 12 sty 2017

Polecam!szybka i sprawna wysyłka, wszystko zgadza się z opisem .

Zakupy:
~Joanna Gabrel 15:26, czw 12 sty 2017

Polecam sklep w 100%

Zakupy:
~Weronika 11:48, czw 12 sty 2017

Polecam zakupy w sklepie tublu.pl. Realizacja zamówień jest natychmiastowa, a asortyment szeroki i niespotykany w innych sklepach.

Zakupy:
~Julitta 12:23, śro 11 sty 2017

Jak zwykle szybka przesyłka,produkty zgodne z opisem. Na pewno nie po raz ostatni odwiedzam ten sklep

Zakupy:
~Monika 18:34, wto 10 sty 2017

Super :) Dziękuję

Zakupy:
~Dorota 14:13, pon 9 sty 2017

Sklep świetny,szybka wysyłka. Wszystko na najwyższym poziomie

Zakupy:
~Dominik 09:19, pon 9 sty 2017

Blyskawiczna wysylka i super obsluga

Zakupy:
~Joanna 12:48, sob 7 sty 2017

Jestem zadowolona z zakupu. Produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja. Polecam sklep.

Zakupy:
~Karolina 20:27, pią 6 sty 2017

Mimo, iż zamowienie złożone przed samymi świetami zrealizowane na czas. Szybko i sprawnie. Super profesjonalnie.

Zakupy:
~Ania 23:39, czw 5 sty 2017

Rewelacyjnie szybka dostawa i to na dzień przed Świetami!!!!! Bardzo polecam ten sklep kolejny raz prezentujecie najwyższy poziom. Dziękujemy

Zakupy:
~Ewa 18:59, czw 5 sty 2017

Solidna firma

Zakupy:
~Alicja 13:55, czw 5 sty 2017

Realizacja zamówienia przebiegła bardzo szybko i sprawnie, i to w okresie przedświątecznym. Super!
Bardzo duży wybór wysokiej jakości zabawek, polecam.

Zakupy:
~Aga 10:52, czw 5 sty 2017

Ekspresowa dostawa! W sama pore na Swieta.

Zakupy:
~Ewa 00:11, czw 5 sty 2017

Solidna firma,zawsze można liczyć na fachowe podejście do klienta. Szczerze polecam.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Jestem bardzo zadowolona ze sklepu, zamówienie było u mnie jeszcze tego samego dnia co złożony(...)" ~Karolina, 08 maj

"Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Bardzo miła obsługa. Towar o najwyższej jakości, najlepsze(...)" ~Monika, 12 grudzień

"Szybka realizacja zamówienia w okresie przedświątecznym, miła obsługa. Polecam" ~Przemek, 14 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]