online: 535-500-913 • 530-906-615    sklep stacjonarny W-wa: 731-695-320    kontakt

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Paulina 14:23, śro 1 mar 2017

Już następnego dnia przesyłka była u mnie! Gorąco polecam!

Zakupy:
~Barbara 14:02, śro 1 mar 2017

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie.

Zakupy:
~Ania 07:03, śro 1 mar 2017

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia, produkty były na prezenty wiec trudno mi je ocenić, jednak wykonanie i opakowanie były ok.

Zakupy:
~Marlena 20:35, pon 27 lut 2017

Kontakt ze sklepem rewelacyjny, zamówienie otrzymałam następnego dnia a bidony są super! Serdecznie polecam zakupy w Tublu!

Zakupy:
~Joanna 11:13, pon 27 lut 2017

Super sklep szybka i sprawna realizacja zamówienia

Zakupy:
~Joanna 10:23, pon 27 lut 2017

Miła, kompetentna i pomocna obsługa sklepu. Wysyłka w tempie expresowym. Polecam :)

Zakupy:
~Paulina 13:43, nie 26 lut 2017

Sklep ok, ale tandetniejszej i gorzej wykonanej zabawki do kąpieli nie widziałam. Nie mam czasu odsyłać, jechać by zwrócić ale kaczka jest okropna jak za te pieniądze.

Zakupy:
~Lidia 10:00, nie 26 lut 2017

Super obsługa,przesyłka w trybie expresowym,polecam ten sklep

Zakupy:
~Karolina 16:23, sob 25 lut 2017

Bardzo dobra obsługa. Produkt wysłany ekspresowo - jeszcze ego samego dnia kiedy było złożone zamówienie.

Zakupy:
~Ania 08:27, sob 25 lut 2017

Błyskawiczna obsługa, jestem zadowolona!

~Anna 13:51, śro 22 lut 2017

Sklep z bardzo ciekawym asortymentem dla milusińskich,miła obsługa-polecam.

Zakupy:
~Maria 17:33, pon 20 lut 2017

Błyskawiczna realizacja zakupu!

Zakupy:
~Aaa 20:41, pią 17 lut 2017

Polecam! Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

Zakupy:
~Dagmara 10:49, czw 16 lut 2017

Błyskawiczna dostawa, pełna zgodność produktów z opisem, bardzo wygodne zakupy. Bogaty asortyment i znakomite marki. Bardzo, bardzo polecam!

Zakupy:
~Asia 10:07, czw 16 lut 2017

Wszystko Ok, zamówienie bardzo szybko było gotowe do odbioru

Zakupy:
~Ewelina 09:35, czw 16 lut 2017

Jak zwykle wszystko rewelacyjnie:)Produkty zgodne z opisem, wysyłka ekspresowa. Gorąco polecam!!!

Zakupy:
~Maja 22:44, śro 15 lut 2017

Ogólnie jestem zadowolona, realizacja szybka, to nie był mój pierwszy zakup w tym sklepie. Jednak możliwość wyboru sposobu wysyłki jest kiepski, wychodzi drogo. To jest bardzo duży minus.

Zakupy:
~Aga 12:06, wto 14 lut 2017

Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. To już moje kolejne zakupy w sklepie Tublu. Z racji szerokiego asortymentu dobrej jakości sklep ten jest jednym z pierwszych na liście do odwiedzenia, gdy czegoś potrzebuję dla dzieci.

Zakupy:
~Monika 10:17, pon 13 lut 2017

Spawna i szybka realizacja zamowienia. Jedyne do czego mam zastrzeżenia to kurier. Dostałam SMS ze dostawa bedzie w godz 17-19 tymczasem kurier pojawił sie około godziny 11.

Zakupy:
~Ewa 11:07, czw 9 lut 2017

Jestem bardzo zadowolona. Polecam zakupy w tym sklepie.

Zakupy:
~Zuzanna 10:57, wto 7 lut 2017

Rewelacyjny sklep godny polecenia! Produkt dostarczony w 24 godziny!

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Jestem jak najbaedziej zadowolona z zakupu w waszym sklepie :)Towar spełnia moje oczekiwania.Przesyłka(...)" ~Ewa, 30 wrzesień

"Mata super, nie śmierdzi jak potrafią inne. Łatwa w utrzymaniu czystości. Mój maluszek ją polubił(...)" ~malgosia, 13 styczeń

"Sklep godny polecenia ;-)" ~Kasia, 28 grudzień

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]