online: 535-500-913 • 530-906-615    sklep stacjonarny W-wa: 731-695-320    kontakt

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Ewa 14:21, czw 21 wrz 2017

Towar zgodny z zamówieniem. Bardzo szybko dotarł do domu. Pełen profesjonalizm. Dziękuję

Zakupy:
~Jarek 22:12, śro 20 wrz 2017

Szybko, sprawnie i z rabatem. Zdecydowanie polecam

Zakupy:
~Halina 10:55, śro 20 wrz 2017

Bardzo dobry sklep. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Oferta wyjątkowa, zupełnie inna niż w większości sklepów. Polecam.

~Ania 10:47, śro 20 wrz 2017

Bardzo szybka i pomyślna transakcja. Plus możliwość odbioru osobistego. Polecam

Zakupy:
~Kinga 13:13, wto 19 wrz 2017

Bardzo szybka realizacja zamówienia :) za co serdecznie dziękuje. Polecam jak najbardziej

Zakupy:
~Magda 06:45, wto 19 wrz 2017

Wszystko w jak najlepszym porządku.. Polecam.. Butelki super..

Zakupy:
~Milena 17:14, nie 17 wrz 2017

Wszystko w porządku. Polecam.

Zakupy:
~Emilia 15:12, nie 17 wrz 2017

Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona z zakupów

Zakupy:
~Alina 14:08, nie 17 wrz 2017

Natychmiastowa wysylka i super obsługa.

Zakupy:
~Emilia 13:09, pią 15 wrz 2017

Błyskawiczna realizacja, towar zgodny z opisem i zdjęciami. Zdecydowanie polecam!

Zakupy:
~Paulina 11:26, pią 15 wrz 2017

Ekspresowa realizacja, wszystko super hiper :)

Zakupy:
~Patrycja 09:48, pią 15 wrz 2017

Zamówienie przyszło na drugi dzień więc wysyłka nastąpiła BARDZO szybko !! Polecam :-)

Zakupy:
~Natalia 11:49, czw 14 wrz 2017

Kolejny zakup w tym sklepie i ponownie jestem bardzo zadowolona. Ceny są konkurencyjne a przesyłka ekspresowa.

Zakupy:
~Ania 11:48, śro 13 wrz 2017

Sklep najlepszy z najlepszych. Kontakt super, towar unikalny, czas realizacji perfekcyjny :) uwielbiam robić u Was zakupy :)

Zakupy:
~Marta 20:58, pon 11 wrz 2017

Jak ZAWSZE szybko, solidnie i fachowo. Zakupy dla dzieci to tylko Tublu!

Zakupy:
~Dominika 15:47, pon 11 wrz 2017

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko a produkt był zgodny z opisem. Niestety zamówiłam za duży śpiworek i zrobiłam zwrot z nastawieniem, że po otrzymaniu pieniędzy zamówię właściwy rozmiar. Rozczarowałam się jednak obsługą tego zwrotu. Mimo tego, że mój zwrot dotarł do sklepu 23 sierpnia to dopiero dzisiaj tj. 11 września otrzymałam wpłatę na konto. Nad kolejnym zamówieniem w tym sklepie będę musiała się mocno zastanowić bo tak długi okres oczekiwania na pieniądze uniemożliwił mi zakup innego produktu. Myślę, że warto popracować nad tym szczegółem.

Zakupy:
~Elżbieta 11:34, pon 11 wrz 2017

Bardzo solidny sprzedawca. Transakcja przebiegła szybko i bez problemów.

Zakupy:
~Piotr 07:39, pon 11 wrz 2017

Szybka wysyłka,dobre ceny.Polecam

Zakupy:
~Leszek 21:50, nie 10 wrz 2017

Bardzo szybka dostawa.

Zakupy:
~Justyna 10:54, nie 10 wrz 2017

Bardzo szybka realizacja zamówienia jestem bardzo zadowolona i polecam w 100%. Pozdrawiam serdecznie

Zakupy:
~Aldona 11:57, pią 8 wrz 2017

Super obsługa. Po kilku minutach od zamówienia produkt był gotowy do odbioru.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Jak zawsze - transakcja super szybko, obsługa bardzo miła. Gorąco polecam!" ~Zuza, 07 kwiecień

"Bardzo polecam! Wysyłka jest ekspresowa, a towar super." ~Anika, 27 grudzień

"Jestem zadowolona z zakupów w sklepie. Wszystko ok, zamówione produkty superowe :)" ~Marysia, 17 czerwiec

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]