infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Kasia 20:46, nie 18 lut 2018

Wielkim plusem jest platnosc karta Visa, szybka dostawa super produktow. 10 na 10 gwiazdek :)

Zakupy:
~Sylwia 12:14, sob 17 lut 2018

Wysyłka ekspresowa! Zakup w 100% udany! Polecam

Zakupy:
~Kasia 10:49, sob 17 lut 2018

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji błyskawiczna wysyłka i przedmiot zgodny z opisem polecam☺

Zakupy:
~Aleksandra 12:22, pią 16 lut 2018

Pozytywna. Zakupy bez żadnych komplikacji. Szybko i dokładnie

Zakupy:
~Ola 18:55, śro 14 lut 2018

Ekspresowa bezproblemowa realizacja, wysyłka, ekstra!

Zakupy:
~Małgosia 14:22, wto 13 lut 2018

Sklep w którym można znaleźć najlepszej jakości akcesoria dla dzieci i nie tylko. Bardzo polecam!

~Magda 16:01, pon 12 lut 2018

Szybka realizacja zamówienia, jak zwykle jestem bardzo zadowolona.

Zakupy:
~Anna 12:45, pon 12 lut 2018

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko i sprawnie. Mają szeroki asortyment, praktycznie znajdzie się tam wszystko. Ja na pewno tu wrócę :)

Zakupy:
~Agnieszka 15:05, nie 11 lut 2018

Polecam

Zakupy:
~Agata 15:01, nie 11 lut 2018

Jak zawsze wszystko super - produkty zgodne z opisem, wysłane szybciutko doszły na czas:) polecam!

Zakupy:
~Kinga 17:39, sob 10 lut 2018

Bardzo szybka realizacja zamowoenia, super kontakt, asortyment sklepu oraz ceny! Z czystym sumieniem, polecam sklep

Zakupy:
~Asia 20:47, pią 9 lut 2018

Po raz kolejny dostawa zrealizowana niezwłocznie i bez żadnych problemów . Sklep polecam jak najbardziej

Zakupy:
~mira07 18:36, pią 9 lut 2018

Zamowienie zrealizowane bardzo szybko, sprawnie.Dobry kontakt.

Zakupy:
~Ania 11:49, pią 9 lut 2018

SZYBKO, SPRAWNIE, ZAMÓWIONE ZABAWKI W BEZ ZARZUTU. POLECAM

Zakupy:
~Piotr 18:44, czw 8 lut 2018

Natychmiastowa wysyłka, towar był następnego dnia, a była to Wigilia. Zdążyliśmy z prezentem :)

Zakupy:
~Ewa 11:55, śro 7 lut 2018

Szybka realizacja zakupu.

Zakupy:
~Marta 12:45, pią 2 lut 2018

Dobrze wyselekcjonowane produkty, błyskawiczna dostawa . Polecam !!

Zakupy:
~Anita 23:09, śro 31 sty 2018

Zdecydowanie najlepszy Sklep internetowy. Szczerze polecam.

Zakupy:
~Justyna 12:07, śro 31 sty 2018

Polecam zakupy jak najbardziej jestem bardzo zadowolona

Zakupy:
~Aleksandra 18:57, sob 27 sty 2018

Świetna i przyjazna obsługa.

Zakupy:
~Dorota 13:15, pon 22 sty 2018

Zakupiony produkt oryginalny - zgodny z opisem. Bezpiecznie zapakowany i szybko wysłany. Polecam sprzedawcę.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Bardzo dobry sklep z szerokim asortymentem, szybka i mila obsluga." ~Monika, 02 czerwiec

"Zamówienie dotarło, choć nie opcją "Warszawa na dziś", o którą prosiłam, tylko 3 dni później.(...)" ~Anna, 25 styczeń

"Zamowienie zrealizowane bardzo szybko. Zamowiony towar zgodny z opisem. Dziekuje i pozdrawiam" ~Gosia, 10 kwiecień

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]