online: 535-500-913 • 530-906-615    sklep stacjonarny W-wa: 731-695-320    kontakt
DZIEŃ DZIECKA z tublu, ponad 2500 zabawek 10% TANIEJ     do końca tylko:   

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Ola 10:54, pią 26 maj 2017

Szybko i sprawnie.

Zakupy:
~Małgorzata 11:08, czw 25 maj 2017

Bardzo sprawna realizacja zamówienia obsługa oraz dobrej jakości produkty.

Zakupy:
~Anna 18:20, śro 24 maj 2017

Jak zwykle błyskawiczna dostawa, wszystko profesjonalnie zapakowane. Polecam!

Zakupy:
~Magda 16:12, śro 24 maj 2017

Dziękuję za sprawną realizację zamówienia.

Zakupy:
~Lucyna 10:58, śro 24 maj 2017

Przesyłka expresowa!

Zakupy:
~lidia 12:18, wto 23 maj 2017

Szybka bezproblemowa wysyłka.
Polecam

Zakupy:
~Sylwia 11:04, wto 23 maj 2017

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia. Tak powinny funkcjonować wszystkie sklepy internetowe. Polecam w 10000% :)

~Justyna 11:24, nie 21 maj 2017

sklep warty polecenia, wszystko profesjonalnie

Zakupy:
~agnieszka 11:03, pią 19 maj 2017

jak zwykle wszystko dobrze, zakupy po raz kolejny udane

Zakupy:
~Malgorzata 10:59, pią 19 maj 2017

Bardzo szybka, profesjonalna obsługa . Dziękuje

Zakupy:
~ola 17:42, czw 18 maj 2017

jestem bardzo zadowolona z zakupu, sprawności i szybkości dostawy;
wszystko przebiegło tak, jak powinno być i na pewno będę klientką tego sklepu w przyszłości.

Zakupy:
~Jadwiga 22:25, śro 17 maj 2017

Produkt dotarl na czas. Obsluga b. dobra. Jestem zadowolona.

Zakupy:
~Kamila 08:35, śro 17 maj 2017

Miła i pomocna obsługa. Polecam

Zakupy:
~Aga 19:35, sob 13 maj 2017

szybka wysyłka, z Wami robi się bardzo miło zakupy

Zakupy:
~joanna 15:29, sob 13 maj 2017

Szybka wysyłka. Dobry kontakt

Zakupy:
~Milena 18:59, pią 12 maj 2017

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

Zakupy:
~Małgorzata 11:31, pią 12 maj 2017

Parasolka fajna, zgodna z opisem na stronie sklepu. mam nadzieję, że okaże się odporna na większe wiatry, nie podrze się ani nie pozgina :). poza tym polecam produkt

Zakupy:
~Malgosia 11:30, pią 12 maj 2017

Bardzo szybka wysyłka zamówienia i mila obsługa. Polecam! Ja również tu wrócę.

Zakupy:
~Anna 11:02, pią 12 maj 2017

Rewelacyjny sklep. Przesympatyczna i bardzo pomocna obsługa. Przepiękna zabawka.Wnusio niebywale zadowolony. POLECAM !!!

Zakupy:
~Patrycja 12:22, czw 11 maj 2017

Realizacja zamówienia przebiegła bardzo sprawnie. Jestem bardzo zadowolona.

Zakupy:
~Renata 11:31, czw 11 maj 2017

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, miła i fachowa obsługa, szybka wysyłka. Serdecznie polecam!

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Miły i szybki kontakt z obsługa, a także sprawna przesyłka." ~Beata, 03 październik

"Bardzo sprawna obsługa. Wszystko przesłane w terminie. Produkty dobrej jakości. W przypadku wymiany(...)" ~Celina, 16 lipiec

"Sklep szybko i rzetelnie zrealizował zamówienie. Dodatkowo, pomoc ze strony pani Karoliny pozwoliła mi(...)" ~Małgorzata, 17 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]