online: 535-500-913 • 530-906-615    sklep stacjonarny W-wa: 731-695-320    kontakt

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~ANNA 23:16, wto 4 kwi 2017

Błyskawiczna wysyłka. Wszystko w najlepszym porządku. Polecam :)

Zakupy:
~Anka 11:49, pon 3 kwi 2017

Jestem bardzo zadowolona - produkty dobrej jakości i szybka dostawa.

~Joanna 11:02, pon 3 kwi 2017

Bezproblemowo, szybko, fachowo. Polecam! :)

Zakupy:
~Malgorzata 13:22, pią 31 mar 2017

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa . Dziękuje

Zakupy:
~Marta 00:05, pią 31 mar 2017

Nie mam zastrzeżeń, szybka przesyłka i towar zgodny z zamówieniem.

Zakupy:
~Maja 11:12, czw 30 mar 2017

Polecam. Szybka realizacja zamówienia.

Zakupy:
~Kasia 09:54, śro 29 mar 2017

Błyskawiczna wysyłka, polecam!

Zakupy:
~Dorota 18:19, wto 28 mar 2017

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam!

Zakupy:
~Anna 21:19, wto 21 mar 2017

Jestem zadowolona z zakupu,jednak nie mogłam znależć informacji dotyczącej czyszczenia,(czy prania }interaktywnego wałka pod brzuszek.

Zakupy:
~Marta 21:14, wto 21 mar 2017

Wszystko w jak najlepszym porządku! Szybka wysyłka, przedmioty dobrze zapakowane, zabezpieczone... Polecam!

Zakupy:
~Magda 14:29, wto 21 mar 2017

Świetna obsługa, szybko i sprawnie. Gorąco polecam.

Zakupy:
~Monika 12:41, pon 20 mar 2017

Produkt rewelacyjny czas dostawy expresowy :)

Zakupy:
~Gosia 13:21, sob 18 mar 2017

Szeroki asortyment, ciekawe promocje, dla mnie duży plus za ew. odbiór osobisty. Dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka. Mógłby być czytelniejszy system zniżek dla stałego klienta. Czasem wyszukam coś taniej u konkurencji.

Zakupy:
~Gosia 21:14, pią 17 mar 2017

Super sklep, polecam!

~Hanna 11:52, pią 17 mar 2017

Bardzo dobry sklep. Zamówienia są realizowane bez opóźnień, towar zgodny z opisem a co najważniejsze oferta jet wyjątkowa. Polecam.

Zakupy:
~Katarzyna 19:20, czw 16 mar 2017

Expresowa dostawa

Zakupy:
~Marta 12:42, śro 15 mar 2017

Konkurencyjne ceny, szybka wysyłka. Polecam!

Zakupy:
~Magda 12:47, sob 11 mar 2017

jestem zadowolona z obsługi

Zakupy:
~Lidia 11:21, pią 10 mar 2017

Po raz kolejny dokonałam zakupu w sklepie tublu.pl. Wracam tu, ponieważ zawsze jestem bardzo zadowolona zarówno z tego, co nabyłam, jak też z szybkości i niezawodności dostarczenia przesyłki.W skali 1-5 moja ocena to 6!

Zakupy:
~Katarzyna 07:18, wto 7 mar 2017

Czekaliśmy na wózek dość długo, finalnie kupiliśmy inny kolor ponieważ dostawca ciagle zmieniał termin dostawy. Mimi wszystko obsługa w sklepie i realizacja zamówienia godna polecenia. Pani Karolina potrafiła udzielić wszystkich niezbędnych informacji i za to jej dziękujemy. W innych sklepach kończyło się odpowiedział " nie jesteśmy w stanie tego powiedzieć ". Dlatego gorąco polecam zakupy w tym sklepie.

Zakupy:
~Iza 10:37, pon 6 mar 2017

Kolejne zakupy i znowu zadowolona:-) Świetny asortyment, szybka wysyłka. Z moją córeczką zawsze znajdziemy coś ciekawego:-)

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Pełen profesjonalizm, błyskawiczna wysyłka, atrakcyjne ceny i kupony rabatowe:)) Rewelacja!" ~Ania, 11 styczeń

"Profesjonalna obsługa, błyskawiczna dostawa, bardzo dobry kontakt. Polecam." ~Urszula, 19 luty

"Świetne produkty w świetnych cenach, miły kontakt i błyskawiczna przesyłka. Czego chcieć więcej?!?" ~Joanna, 12 marzec

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]