sklep on-line: 530-906-615    sklep Warszawa: 731-695-320    kontakt »
BLACK FRIDAY w tublu - RABATY do 15% »     do końca tylko:   

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Daria 16:42, czw 23 lis 2017

Szybko i sprawnie

Zakupy:
~Teresa 21:45, śro 22 lis 2017

Super współpraca. Bardzo dobry i szybki kontakt. Szybka wysyłka. Polecam bardzo

Zakupy:
~Adriana 15:09, śro 22 lis 2017

Pełen profesjonalizm w obsłudze klienta: szybka odpowiedz na wiadomości i dopasowanie do klienta. Polecam w 100%

Zakupy:
~Angelika 13:11, śro 22 lis 2017

Szybka wysyłka oraz dobry kontakt z klientem :) również szybką odpowiadają na maile.Jak najbardziej pozytywnie nie pierwsze nasze zamówienie i na pewno nie ostatnie.Polecamy!

Zakupy:
~Sylwia 11:46, wto 21 lis 2017

Super. Bardzo rzetelna firma. Polecam

Zakupy:
~Elzbieta 18:48, pon 20 lis 2017

Super sklep! Bogaty wybór ciekawych zabawek, a ponadto osoba obsługująca ma wiedzę absolutną na temat wszystkich gier. Chętnie o tym opowiada i potrafi doradzic. Odbierałam osobiscie więc miałam okazję dzieki temu jeszcze skusic sie na nastepna mądra zabawkę.
Wróce tu napewno przed świętami!

Zakupy:
~ANETA 14:04, pon 20 lis 2017

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Towar dostałam ekspresowo. Polecam.

Zakupy:
~Magda 12:51, pon 20 lis 2017

Szybka przesylka, wszystko ok.

Zakupy:
~Halina 06:54, pon 20 lis 2017

Polecam zakupy w tym sklepie. Dostawa bez zarzutów.Szybko sprawnie i bez zarzutów.

Zakupy:
~Anna 11:15, nie 19 lis 2017

Bardzo szybka dostawa do sklepu. Jestem zadowolona.

Zakupy:
~Kasia 21:57, sob 18 lis 2017

Świetny kontakt ze sklepem, na każdym etapie zamówienia otrzymywałam informację na maila, duży plus również za ekspresową wysyłkę. Sklep godny polecenia.

Zakupy:
~Monika 12:41, sob 18 lis 2017

Wielokrotnie zamawiałam przesyłki. Zawsze szybka dostawa.

~Anna 10:56, sob 18 lis 2017

sprawna przesyłka, towar zgodny z opisem

Zakupy:
~Adam 11:21, czw 16 lis 2017

Jestem zadowolony, szybko i przyjemnie

Zakupy:
~Róża 10:53, czw 16 lis 2017

sklep TYBLU rewelacja - wszystko w jednym miejscu bardzo duży wybór wszelkich akcesoriów dla dziaci

Zakupy:
~Emilia 17:17, śro 15 lis 2017

Wszystko zgodne z opisem, bardzo szybka realizacja zamówienia. Trudno mi się wypowiedzieć jeszcze na temat zamówionych produktów, bo większość to prezenty gwiazdkowe, ale wyglądają na rzeczy dobrej jakości.

~Marta 10:49, śro 15 lis 2017

Świetna obsługa, super kontakt, błyskawiczna dostawa, produkty dobrze zapakowane, dotarły bezpiecznie;-) polecam, na pewno będę wracać ;-)

Zakupy:
~Ania 09:58, nie 12 lis 2017

Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka realizacja zamówienia.

Zakupy:
~Nat 17:53, pią 10 lis 2017

Baaaaaardzo szybka przesyłka. Aż byłam zdziwiona. Polecam!

Zakupy:
~Grażyna 14:11, pią 10 lis 2017

dobry kontakt. bezproblemowa dostawa.polecam.

Zakupy:
~Sklep Karo 11:20, czw 9 lis 2017

Jestem zadowolona dziękuję Pozdrawiam

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Polecam sklep (szybka dostawa mimo okresu przedświątecznego.Piramidka to wspaniała zabawka dla(...)" ~Barbara, 31 grudzień

"towar zgodny z opisem,warto było go zakupić,miła obsługa,pozdrawiam" ~Monika, 08 maj

"Wszystko ok jak zawsze. Wysyłka jest błyskawiczna, ciekawy asortyment. Warto polować na promocje-(...)" ~Anna, 20 grudzień

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]