online: 535-500-913 • 530-906-615    sklep stacjonarny W-wa: 731-695-320    kontakt

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Łukasz 12:35, sob 22 lip 2017

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna wysyłka

Zakupy:
~Natalia 15:34, pią 21 lip 2017

Zadowolona z zakupu i szybkiej wysyłki. Polecam z całego serca!

Zakupy:
~Agnieszka 10:30, pią 21 lip 2017

Witam. Nosidło którego szukałam znalazłam tylko w tublu. Przesyłka ekspress. Ceny niewygórowane. Polecam

Zakupy:
~Magda 20:11, czw 20 lip 2017

Szybka dostawa, bardzo dobra obsługa, polecam.

Zakupy:
~Jolanta 21:23, śro 19 lip 2017

Bardzo szybka przesyłka. Profesjonalne podejście do transakcji. Dziękuję i polecam!!!

Zakupy:
~Dagna 13:54, śro 19 lip 2017

Zamówienie szybko i sprawnie zrealizowane. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Jednego produktu nie było na stanie i zaproponowali dosłanie go na swój koszt w późniejszym terminie niż resztę paczki. Polecam gorąco! :)

~Piotrek 11:55, wto 18 lip 2017

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, cała transakcja przebiegła bez zarzutu. Jestem w pełni zadowolony z zakupu w tym sklepie.

Zakupy:
~volodymyr 10:52, wto 18 lip 2017

polecam

Zakupy:
~Angelika 10:07, pon 17 lip 2017

Świetny sklep. Dużo fajnych przede wszystkim innych towarów. Super obsługa. Polecam

Zakupy:
~Dorota 13:31, nie 16 lip 2017

Ekspresowa wysylka, towar swietnej jakosci, serdecznie polecam i bardzo chetnie zrobie ponownie zakupy!

Zakupy:
~LESZEK 18:10, pią 14 lip 2017

SKLEP WART POLECENIA

Zakupy:
~Anna 15:28, pią 14 lip 2017

Duży wybór, bardzo szybka realizacja zamówienia.

Zakupy:
~Magdalena 06:46, śro 12 lip 2017

Wszystko bardzo sprawnie realizowane

Zakupy:
~EMILIA 12:03, wto 11 lip 2017

ZAKUP bardzo udany.
obsługa i przesyłka bardzo szybka. polecam wszystkim.

Zakupy:
~Danuta 14:29, pon 10 lip 2017

Wszystko super jestem bardzo zadowolona

Zakupy:
~Maciej 14:25, pon 10 lip 2017

Super

Zakupy:
~Kasja 13:42, nie 9 lip 2017

Jestescie najlepsi

~Ania 13:08, nie 9 lip 2017

Zakupy szybkie i sprawne jak zawsze.

Zakupy:
~Mira 14:07, sob 8 lip 2017

Uwielbiam sklep tublu.pl, każde zamówienie realizowane jest ekspresowo, najwyższy poziom obsługi. Polecam !

~Piotr 13:39, sob 8 lip 2017

100% profesjonalism

Zakupy:
~Joanna 15:39, pią 7 lip 2017

Bardzo szybka dostawa.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Zaskoczyło mnie profesjonalne podejście Sklepu do klienta, express wysyłka oraz rewelacyjny produkt!!! :)" ~Sandra, 23 maj

"Bardzo szybka realizacja zamówienia, kontakt super. Polecam!" ~Anna, 08 czerwiec

"Świetne jakościowo produkty, szybka, profesjonalna obsługa! Będziemy wracać!" ~Karolina, 22 czerwiec

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]