infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
RABAT na wyprawkę szkolną do 15% - sprawdź teraz! »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Marta 13:29, czw 8 sie 2019

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, b.dobry kontakt że sklepem, konkurencyjne ceny i ekspresowa realizacja

Zakupy:
~Ania 10:48, śro 7 sie 2019

Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu! Synek bawi sie zabawka z checia, w szczegolnosci jadac autem lubi wciskac babelki;)

Zakupy:
~Ania 11:16, wto 6 sie 2019

Polecam

Zakupy:
~Piotr 17:51, pon 5 sie 2019

Świetna, szybka i profesjonalna obsługa. Polecam!

Zakupy:
~Angelika 16:10, nie 4 sie 2019

Super sklep. Bardzo polecam. Konkurencyjne ceny, szybka wysyłka produktów. Na pewno jeszcze tu wrócę.

Zakupy:
~Judyta 06:34, sob 3 sie 2019

Bardzo szybka wysyłka. Polecam!

Zakupy:
~Ula 10:58, śro 31 lip 2019

Bardzo sprawa obsługa, ekspresowa wysyłka.

Zakupy:
~Joanna 22:55, pią 26 lip 2019

Polecam sklep Tublu ze wzgledu na możliwość odbioru osobistego, w dogodnym punkcie Warszawy

Zakupy:
~Dorota 14:13, pią 26 lip 2019

Pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie. Nie mam zastrzeżeń.

Zakupy:
~Karola 11:30, pią 26 lip 2019

Jestem zadowolona z zakupu, wszystko sprawnie, w bdb stanie. Polecam.

Zakupy:
~Alicja 13:51, wto 23 lip 2019

Szybko i profesjonalnie. Polecam

Zakupy:
~Cezary 12:41, pon 22 lip 2019

Polecam. Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem.

Zakupy:
~Witek 11:06, pon 22 lip 2019

Szybko i sprawnie,polecam!

Zakupy:
~Ewa 11:14, czw 18 lip 2019

Sklep ma spory wybór rzeczy dobrej jakości. Lubię tu kupować.

Zakupy:
~Magda 10:54, śro 17 lip 2019

Cudeńka. 100% satysfakcji

Zakupy:
~Katarzyna 18:36, pon 15 lip 2019

Jak zwykle mnóstwo fantastycznych produktów i szybka przesyłka.
Jedyny problem Tublu.pl to zbyt duża oferta ;) i szybko malejący stan konta po zakupach tu :)))

Zakupy:
~Krzysiek 12:20, sob 13 lip 2019

Super sklep, to moje kolejne zakupy tutaj - kolejny raz błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem, w międzyczasie jeszcze zmieniłem kolor zamówionego produktu - też nie było problemu :)
Polecam!

Zakupy:
~Karolina 10:55, czw 11 lip 2019

Szybko i sprawnie, gorąco polecam

Zakupy:
~Maria 12:42, śro 10 lip 2019

Masa jest super. Wysyłka bardzo szybka. Polecam.

Zakupy:
~Marta 08:10, pon 8 lip 2019

Zamówienie zrealizowane szybko, uprzejmy kurier.
Sklep godny polecenia

Zakupy:
~Michał 11:51, sob 6 lip 2019

Szybko i sprawnie, polecam

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Polecam" ~Ela, 31 sierpień

"Polecam sklep Tublu. Jako jedyni mieli od ręki tę pozycję." ~Bartek, 27 lipiec

"Dziekuje za plecaczki. Robienie zakupow u Was to sama przyjemnosc, gdyz towar byl dostarczony na czas,(...)" ~Iwona, 03 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]