infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~MAŁAGORZA 10:31, pon 31 gru 2018

Bardzo dobra jakość oferowanego towaru, szybka obsługa zamówienia.

Zakupy:
~Justyna 00:27, pon 31 gru 2018

Serdecznie polecam. Towar świetnej jakości, szybka przesyłka, bezproblemowo. Z chęcią skorzystam z oferty sklepu po raz kolejny.

Zakupy:
~Magdalena 23:41, nie 30 gru 2018

Mocno polecam, szybka obsługa, szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą. Przydało by się jedynie więcej opcji wysyłki towaru do wyboru.

Zakupy:
~Ruta 14:29, nie 30 gru 2018

Super sklep, szybka dostawa i bardzo dobrej jakości produkty. Polecam ????????

Zakupy:
~Krzysztof 19:11, sob 29 gru 2018

Żetelna firma zamówiłem przez allego
lalkę our generation dla córki i miałem ja przed świętami realizacja zamówienia trwała tylko 2 dni.

Zakupy:
~Aleksandra 16:09, sob 29 gru 2018

Szybka wysyłka, dobry kontakt, zabawki super jakości!

Zakupy:
~Magda 15:24, sob 29 gru 2018

Jestem zadowolona ze sposobu dokonania zakupu. Grę zamówiłam przez Internet z magazynu, z odbiorem osobistym w sklepie stacjonarnym.Bylam na bieżąco informowana mailem o tym na jakim etapie jest moje zamówienie. Produkt zamowilam w środę wieczorem, a odebralam w piątek rano.

Zakupy:
~Paulina 12:54, sob 29 gru 2018

Profesjonalizm, ekspresowa obsługa i wysyłka, wyczerpujące informacje udzielane przez biuro obsługi i fantastyczne zabawki. Szczerze polecam!!!

Zakupy:
~Magdalena 12:03, sob 29 gru 2018

Szybkie, łatwe i profesjonalnie obsłużone zakupy, az milo wydawać pieniadze

Zakupy:
~Kasia 16:06, pią 28 gru 2018

Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam

Zakupy:
~Beata 14:02, pią 28 gru 2018

Super sklep internetowy, polecam.

Zakupy:
~Justyna 12:19, pią 28 gru 2018

Zakup bardzo udany, transakcja przebiegła bez problemu a zamówienie szybko zostało dostarczone pomimo przedświątecznego szaleństwa. Paczka dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem i kompletna.

~Violetta 11:34, pią 28 gru 2018

To mój ulubiony sklep z zabawkami i akcesoriami dla dzieci. Pięknie wyposażony, zabawki bardzo dobrej jakości, renomowanych firm. Sklep godny polecenia.

Zakupy:
~Ewelina 11:24, pią 28 gru 2018

Super szybko i sprawnie! I dobra cena.

Zakupy:
~ewa 10:55, pią 28 gru 2018

Super szybka dostawa

Zakupy:
~Roksana 22:28, czw 27 gru 2018

Wszystko sprawnie, szybko, pomimo zakupów przed Świętami. Zakupione produkty również bez zastrzeżeń. Będziemy częściej zaglądać do sklepu :) Pozdrawiam

Zakupy:
~Ewa 20:54, czw 27 gru 2018

Świetny sklep! Szeroki wybór, dobre ceny, bezproblemowa i szybka realizacja zamówień. Polecam!

Zakupy:
~Aisa64 18:53, czw 27 gru 2018

Jak zwykle super szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt

Zakupy:
~Julia 14:07, czw 27 gru 2018

Jak zwykle sprawnie i bezproblemowo! Kolejne świąteczne prezenty z Tublu w bezstresowej formie!

Zakupy:
~Ewa 13:22, czw 27 gru 2018

Polecam sklep z oryginalnymi zabawkami dla dzieci.

Zakupy:
~Krzysiek 08:20, czw 27 gru 2018

Sklep jak i towar OK.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Bardzo polecam ten sklep, szeroki asortyment produktow i szybka obsluga. Ceny bardzo przystepne i liczne(...)" ~iza, 07 styczeń

"super sklep!szybki i solidny! szczerze polecam!" ~Hania, 18 październik

"Bardzo szybka wysyłka, wielki pozytyw, byliśmy bardzo zadowoleni:)))), polecam:)" ~Vojciksson, 11 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]