infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Łukasz 19:15, śro 10 kwi 2019

Szybko, sprawnie w świetnej cenie. Polecam!

Zakupy:
~Daniel 11:16, pon 8 kwi 2019

Bardzo szybka wysyłka, wszystko w jak najlepszym porzadku. Profesjonalnie, bezproblemowo. Polecam zakupy w sklepie internetowym tublu_pl.

Zakupy:
~and 16:26, nie 7 kwi 2019

polecam

Zakupy:
~Bolesław 18:31, sob 6 kwi 2019

Pozytywna. Szybka realizacja zamówienia

Zakupy:
~Mak 15:40, śro 3 kwi 2019

Jednego dnia zamówione, drugiego odebrane. Polecam

Zakupy:
~Basia 12:31, śro 3 kwi 2019

Sklep godny polecenia,rzetelny,bogata oferta,ekspresowa wysyłka,miła obsługa.

~Michał 19:58, pon 1 kwi 2019

Bardzo dobry sklep

Zakupy:
~Maja 14:29, pon 1 kwi 2019

Szybka przesyłka,dobrej jakości towar.Polecam

Zakupy:
~agam166 10:50, pon 1 kwi 2019

bardzo fajny sklep,przede wszystkim duzy asortyment, dość szybka wysyłka, nigdy się nie zawiodłam- polecam

Zakupy:
~Dorota 16:49, nie 31 mar 2019

Samolot drewniany bardzo się podobał dwulatkowi.Był nim zachwycony.Towar odebrałam w sklepie stacjonarnym. Panie bardzo miłe i dodatkowo mogą doradzić w zakupie.Jest tam bardzo duży wybór zabawek dla dzieci w röżnym wieku .Polecam sklep

Zakupy:
~Olga 12:24, pon 25 mar 2019

Szybka realizacja, piękne produktu!

~Ania 16:21, czw 21 mar 2019

Jestem bardzo zadowolona; błyskawiczna dostawa.

Zakupy:
~Magdalena 10:48, wto 19 mar 2019

Nie mam żadnych zastrzeżeń - pełna komunikacja o zamówieniu, przesyłka porządnie zapakowana, szybki transport. Polecam.

Zakupy:
~Beata 18:53, pon 18 mar 2019

Jestem zadowolona z zakupu i przebiegu tranzakcji. Polecam sklep jako godny zaufania.

Zakupy:
~Paweł 17:13, nie 17 mar 2019

Wszystko w porządku.

Zakupy:
~Ewa 11:01, pią 15 mar 2019

Wszystko ok. Szybki czas realizacji, miła obsługa.

Zakupy:
~Radek 10:50, pią 15 mar 2019

Bardzo szybka dostawa.
Zakup przed południem i następnego dnia towar u mnie.
Wszystko zgodne z zamówieniem.
Polecam.

Zakupy:
~fibs83 11:58, czw 14 mar 2019

transakcja bez zarzutu, polecam!

Zakupy:
~Aleksandra 10:50, czw 14 mar 2019

To już kolejne zakupy w Tublu i jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Zamawiam przez internet i odbieram osobiście, bardzo szybki czas realizacji, szeroki asortyment, miła obsługa. Dziękuję i polecam!

Zakupy:
~Sabina 19:43, wto 12 mar 2019

Jestem zadowolona z zakupu. Zarówno książka jak i plecaczek zgodna z opisem. Dziekuję

Zakupy:
~kasia 14:32, wto 12 mar 2019

super, sprawnie, bardzo miło

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Wprawdzie pojawił się pewien problem z przesyłką, ale obsługa(...)" ~Elka, 17 czerwiec

"Super sklep. Informują mailowo o każdej zmianie statusu przesyłki tak że wiadomo co się dzieję.(...)" ~Agnieszka, 10 maj

"Bardzo polecam. Zamówiony produkt otrzymałam niezwykle szybko. Jestem zadowolona w 100%." ~Natalia, 22 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]