infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Paula 14:49, sob 9 mar 2019

Jestesmy bardzo zadowoleni razem z synkiem z ekstra talerzyma i lyzeczek, co prawda jestesmy na poczatku samodzielnego jedzenia wiec lyzeczka sprawdza sie teraz doakonale jako gryzak. Miseczka z przyssawka swietna nic nie laduje na podlodze. Polecam warte swojej cwny i co najwaznijesze tworzywo sie nie odbarwia od zupek przecierowych:)

Zakupy:
~Helena 12:50, wto 5 mar 2019

Zamówienie jest w miarę szybko realizowane...To nie są pierwsze zakupy w tym sklepie, więc polecam każdemu

Zakupy:
~Iwona 12:48, pon 4 mar 2019

Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku. Błyskawiczna wysyłka :)

Zakupy:
~Anna 08:25, pon 4 mar 2019

Wszystko super! Polecam!

Zakupy:
~Martyna 11:46, czw 28 lut 2019

Polecam. Szybka realizacja, produkty zgodne z opisem.

Zakupy:
~Magda 19:11, śro 27 lut 2019

Mój czteromiesieczny synek bardzo lubi kapcie. Uchwyt niestety ciągle o coś zachacza. Kwestia przyzwyczajenia.

Zakupy:
~Alessandra 10:50, wto 26 lut 2019

Świetny sklep, zawsze można liczyć na kontakt i doradztwo, zamówienia są wysyłane ekspresowo

Zakupy:
~Magda 10:49, wto 26 lut 2019

Szybka wysyłka,wszystko ok,szczerze polecam

Zakupy:
~Anna 10:57, pon 25 lut 2019

Gorąco polecam sprzedającego.

Zakupy:
~Kasia 06:09, pon 25 lut 2019

Fajny asortyment, konkurencyjne ceny i mega szybka wysyłka - czego chcieć więcej ????

Zakupy:
~Kasia 13:13, śro 20 lut 2019

Szybko i sprawnie. Towar idealnie zapakowany i doręczona. Pasuje idealnie do butelki.

Zakupy:
~Monika 13:02, śro 20 lut 2019

Szybka wysyłka. Wszystko zgodne z opisem. Serdecznie polecam sklep.

Zakupy:
~Natalia 11:12, śro 20 lut 2019

Szybko, sprawnie, bezproblemowo, dobry kontakt ze sklepem. Polecam

Zakupy:
~Justyna 10:47, śro 20 lut 2019

super

Zakupy:
~Grażyna 14:49, pon 18 lut 2019

Obsługa bardzo miła ,realizacja szybka

Zakupy:
~Bogusława 12:16, nie 17 lut 2019

super smoczki.

Zakupy:
~Justyna 13:45, czw 14 lut 2019

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Produkt zgodny z opisem i zdjęciem. Odpowiednio zabezpieczony w trakcie transportu. Polecam

Zakupy:
~Sylwia 11:09, czw 14 lut 2019

Wszystko było na czas, bez żadnych opóźnień

Zakupy:
~Kasia 10:36, pon 11 lut 2019

Szybka wysyłka, następnego dnia po zamówieniu kurier już był u mnie z przesyłką. Polecam

Zakupy:
~Sławek 10:27, nie 10 lut 2019

SZybka wysyłka towaru.
Sklep dba o zadowolenie klienta.
Polecam

Zakupy:
~Renata 01:11, pią 8 lut 2019

Szybko i sprawnie. Jestem bardzo zadowolona.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Wprawdzie pojawił się pewien problem z przesyłką, ale obsługa(...)" ~Elka, 17 czerwiec

"Super sklep. Informują mailowo o każdej zmianie statusu przesyłki tak że wiadomo co się dzieję.(...)" ~Agnieszka, 10 maj

"Bardzo polecam. Zamówiony produkt otrzymałam niezwykle szybko. Jestem zadowolona w 100%." ~Natalia, 22 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]