infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
RABAT na wyprawkę szkolną do 15% - sprawdź teraz! »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Kamil 10:47, sob 6 lip 2019

Zakupy w sklepie przebiegły bez zarzutu. Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam

Zakupy:
~Ania 13:41, pią 5 lip 2019

super szybka dostawa!

Zakupy:
~Ola 14:51, pon 1 lip 2019

JESTEM BARDZO zadowolona!
Szybko i bezproblemowo.

Zakupy:
~Izabela 10:48, sob 29 cze 2019

Super sklep.Bardzo dobre produkty dla dzieci. Wygodny odbior osobisty.

Zakupy:
~Ola 17:23, pią 28 cze 2019

Obsługa i przesyłka bardzo sprawna i szybka. Jestem zadowolona.

Zakupy:
~Ewelina 09:33, czw 27 cze 2019

Najlepszy sklep internetowy! Dobre ceny, ogromny asortyment, ekspresowa dostawa.

Zakupy:
~Rafał 07:32, czw 27 cze 2019

Wszystko ok. Rano zamówiłem po południu było do odbioru. Zabawki zgodne z opisem. Polecam ten sklep.

Zakupy:
~Joanna 17:23, wto 25 cze 2019

Wszystko super, jak zawsze. Polecam!

Zakupy:
~Iza 08:30, pon 24 cze 2019

Bardzo szybko i sprawnie. Bez żadnych problemów.

Zakupy:
~Agnieszka 18:32, pią 21 cze 2019

Szybko i profesjonalnie.

Zakupy:
~Jagoda 13:21, czw 20 cze 2019

Lubimy robić tu zakupy!:-)

Zakupy:
~MSP 13:11, śro 19 cze 2019

Wszystko ok, szybka wysyłka, konkurencyjna cena

Zakupy:
~Maja 14:37, wto 18 cze 2019

Bardzo polecam! Szybka realizacja zamówienia! Zakupione produkty spełniły moje oczekiwania. Pozdrawiam

Zakupy:
~Ewa 12:59, wto 18 cze 2019

Zamówione produkty otrzymałam szyko,sprawnie i pięknie zapakowane.Dziękuję.

Zakupy:
~Monika 15:33, pon 17 cze 2019

Zakupy jak zawsze: szybko i przyjemnie.

Zakupy:
~Karolina 11:37, pon 17 cze 2019

Szybka wysyłka, bogaty asortyment - polecam!

Zakupy:
~Marta 09:29, pon 17 cze 2019

Produkty zgodne z opisem, zamówienie otrzymałam następnego dnia, polecam

Zakupy:
~Bożena 12:44, nie 16 cze 2019

Super szybka transakcje, aż zaskoczyło mnie kiedy następnego dnia po zakupie przybył kurier. Pewnie kupiłabym więcej rzeczy gdyby była opcja zwrotu darmowego.

Zakupy:
~Karolina 10:03, nie 16 cze 2019

Mam bliźnieta 22m i zabawka była strzałem w dziesiątkę. Bardzo ładne kolory i porządne wykonanie. Polecam!

Zakupy:
~Basia 20:47, sob 15 cze 2019

Polecam☺Profesjonalne podejście do klienta. Miła obsługa i wspaniały dobrej jakości i bardzo różnorodny asortyment.

Zakupy:
~Paulina 11:47, sob 15 cze 2019

Wszystko w porządku, polecam

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Polecam" ~Ela, 31 sierpień

"Polecam sklep Tublu. Jako jedyni mieli od ręki tę pozycję." ~Bartek, 27 lipiec

"Dziekuje za plecaczki. Robienie zakupow u Was to sama przyjemnosc, gdyz towar byl dostarczony na czas,(...)" ~Iwona, 03 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]