infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
Zoo Week - wszystkie produkty SKIP HOP 15% taniej »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Sylwia 12:22, sob 26 sty 2019

Bardzo polecam. Wszystko zgodne z opisem. Sprawne, szybka wysyłka. Polecam

Zakupy:
~Kasia 09:49, śro 23 sty 2019

Wszystkie moje oczekiwania spełnione.Profesjonalnie,szybko,uczciwie.
Polecam.

Zakupy:
~Magda 13:50, wto 22 sty 2019

Bardzo szybka obsługa, paczkę mieliśmy już po dwóch dniach :-). Bardzo polecam zakupy w sklepie!

Zakupy:
~Marta 13:00, wto 22 sty 2019

Kontrahent godny polecenia, przesyłka błyskawiczna i zgodna z opisem. serdecznie polecam, z pewnością wrócę tu zrobić kolejne zakupy.

Zakupy:
~Kasia 08:29, wto 22 sty 2019

Polecam. Błyskawiczna wysyłka

Zakupy:
~Anna 12:06, pon 21 sty 2019

Dobry produkt,. dobra obsługa.

Zakupy:
~Iwona 10:58, pon 21 sty 2019

Polecam. Zakupy przebiegły bezproblemowo i szybko. Po raz kolejny jestem zadowolona ☺

Zakupy:
~Agnieszka 10:28, nie 20 sty 2019

Szybka realizacja zamówienia

Zakupy:
~Rafal 13:43, pią 18 sty 2019

Duży wybór dobrych jakosciowo produktow dla najmłodszych. Miła i pomocna obsługa telefoniczna.

Zakupy:
~Marta 11:00, pią 18 sty 2019

Super! Szybka obsługa i dobra cena! Polecam ten sklep :)

Zakupy:
~Sebestien 17:04, nie 13 sty 2019

Jestem zadowolony z realizacji mojego zamówienia w sklepie internetowym tubulu.pl .

Zakupy:
~Zuzaaa 16:17, nie 13 sty 2019

Tanio, sprawnie, bez problemu. Szybki odbiór w sklepie.

Zakupy:
~Agnieszka 23:31, sob 12 sty 2019

Szybka dostawa zgodnie z moim życzeniem, szeroki wachlarz produktów do wyboru, pełen profesjonalizm:)Gorąco polecam!!!

Zakupy:
~Halina 14:21, wto 8 sty 2019

Sprzedawca rzetelny, dostawa szybka. Jestem zadowolona z zakupów.

Zakupy:
~Arek 22:02, sob 5 sty 2019

Super sklep, super życzliwa i miła obsługa a ceny mocno konkurencyjne. Polecam!

Zakupy:
~Julia 20:55, sob 5 sty 2019

Polecam, kupiłam przed świętami i zostało zrealizowane tak jak napisano że będzie przed świętami.

Zakupy:
~Ewelina 15:23, sob 5 sty 2019

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie przedświąteczne. Wszystko ok, jestem zadowolona

Zakupy:
~Ola 10:56, sob 5 sty 2019

Szybko i sprawnie polecam

Zakupy:
~Andrea 14:48, pią 4 sty 2019

Bardzo fajny sklep z mnóstwem ciekawych artykułów dla dzieci i rodziców, których gdzie indziej nie ma.

Zakupy:
~marcin 20:16, czw 3 sty 2019

bardzo miła obsługa; towar zgodny z opisem; POLECAM!!!

Zakupy:
~Monika 11:54, czw 3 sty 2019

Jak najbardziej polecam. Ekspresowa wysyłka towaru!

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Jak dla mnie bardzo ładne miseczki A ponieważ jest to prezent pod choinkę dla młodych mam więc one(...)" ~Ewa, 19 grudzień

"Miła, kompetentna i pomocna obsługa sklepu. Wysyłka w tempie expresowym. Polecam :)" ~Joanna, 27 luty

"Super kontakt, chusta pierwsza klasa - Polecam" ~Michał, 10 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]