infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Asia 20:31, nie 16 gru 2018

Sklep nieduży z dużym wyborem zabawek niekomercyjnych, nietaśmowych, mądrych. Pięknie wykonanych i dobrej jakości. Naprawdę wierzę, że takie zabawki dłużej cieszą dzieci. Już wnet się przekonam czy to prawda. Polecam

Zakupy:
~Kasia 20:32, sob 15 gru 2018

Polecam sklep Tublu wszystkim szukającym pięknych i niebanalnych produktów dla dzieci :-)

Zakupy:
~Wanda 14:00, sob 15 gru 2018

Zamówienie otrzymałam bardzo szybko. Świetne zabawki, bardzo duży wybór.

Zakupy:
~Bożena 12:27, pią 14 gru 2018

Polecam .Produkty doskonałe jakościowo , wykonane bardzo starannie ,zachwycą każde dziecko .
Szybka dostawa ,dobrze zapakowane .

Zakupy:
~Aga 20:06, czw 13 gru 2018

Świetna obsługa i natychmiastowa dostawa kupionego towaru. Polecam.

Zakupy:
~Ola 02:36, czw 13 gru 2018

Szybka i sprawna realizacja zamówienia, jak zwykle bez zarzuty

Zakupy:
~Michał 20:13, śro 12 gru 2018

Z całego serca polecam ten internetowy sklep.

Zakupy:
~Lidia 16:12, śro 12 gru 2018

Polecam zakupy w tublu.pl. Zamówienie zgodne z opisem,dostarczone szybko.Maleństwo uwielbia figle na macie

Zakupy:
~Helena 19:08, wto 11 gru 2018

Jestem zadowolona. Produkty dobrej jakości

~Medina 14:20, wto 11 gru 2018

Szybka i sprawna obsługa, wszystko ok

Zakupy:
~Kasia 10:57, wto 11 gru 2018

Wszystkie produkty przedstawione są na stronie w przejrzysty sposób co ułatwiło mi wybór świątecznych prezentów. Miły kontakt, szybka dostawa- serdecznie polecam!

~elzbieta 17:07, pon 10 gru 2018

solidna ,terminowa dostawa,polecam

Zakupy:
~artur 17:27, nie 9 gru 2018

Pozytywna. Perfekcja w każdym calu

~Emilia 13:14, nie 9 gru 2018

Zabawki bardzo ladbe, duzy wybor. Realizacja zamowienia blyskawiczna. Polecam

Zakupy:
~Paula 12:33, nie 9 gru 2018

Szybka wysyłka, dobrze zapakowane, wszystko Ok :) polecam :)

~Kasia 13:32, sob 8 gru 2018

Szybko, sprawnie i konkretnie. Duzy wybor w sklepie i szybka realizacja. Polecam ten sklep, to były moje już niepierwsze zakupy i na pewno nie ostatnie.

~Iza 11:12, sob 8 gru 2018

Jestem stała klientka! Uwielbiam Wasz sklep i asortyment. Podobnie moje dzieci ;)))

~Katarzyna Gerda 14:39, pią 7 gru 2018

Szybka wysyłka, planszówki dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem. Serdecznie polecam

Zakupy:
~Beata 08:19, śro 5 gru 2018

Jestem bardzo zadowolona z dokonania zakupów w Państwa sklepie. Przytulanki dla Wiktora spełniły swoją swoją rolę. Wykonane bardzo estetycznie ze smakiem. godne polecenia.
Profesjonalizm sprzedawców. Możliwość kontaktu. Gorąco polecam.

Zakupy:
~Izabela Wucow-Siebert 10:23, pon 3 gru 2018

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Piękne rzeczy i szybka wysyłka :) pozdrawiam serdecznie

Zakupy:
~Marzena 14:08, nie 2 gru 2018

Świetny sklep, doskonały gatunkowo towar. Całość zakupów przebiegała bez zastrzeżeń, polecam

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Towar zgodny z opisem, dobra cena, szybka przesyłka i co najważniejsze uczciwi sprzedawcy. Polecam w(...)" ~Izabela Malinowska, 19 listopad

"Szybka, sprawna obsługa, miły kontakt. Zamówione produkty dokładne z opisem, spełniające(...)" ~Magdalena, 23 lipiec

"Gorąco polecam :-)" ~Martyna, 04 wrzesień

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]