infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Ewa 19:24, śro 6 lut 2019

Super produkty....super szybka obsługa....

~Monika 23:49, wto 5 lut 2019

Szybka realizacja zamówienia.

Zakupy:
~Justyna 18:50, wto 5 lut 2019

Jestem zadowolona z zakupów, szybko, sprawnie, ciekawa oferta produktów. Polecam

Zakupy:
~Agata 11:57, pon 4 lut 2019

Jednego dnia towar zakupiony drugiego dnia już był u mnie. Ekspresowe tempo

Zakupy:
~IWONA 07:58, pon 4 lut 2019

LALKA COROLLE JEST ŚLICZNA, PACHNIE BUDYNIEM WANILIOWYM. SUPER SZYBKA WYSYŁKA. GORĄCO POLECAM. CÓRKA SZCZĘŚLIWA ŚPI Z NIĄ KAŻDEJ NOCY.

Zakupy:
~Danuta 18:41, sob 2 lut 2019

Szybka i fachowa obsługa

Zakupy:
~Ola 10:30, sob 2 lut 2019

z czystym sumieniem polecam wszystkim sklep, zakupy bez żadnych problemów

Zakupy:
~Beata 20:38, czw 31 sty 2019

Bardzo dobry kontakt z klientem.

Zakupy:
~Joanna 13:11, czw 31 sty 2019

Do Tublu wróciłam po kilku latach. Wcześniej robiłam kilka razy zakupy dla moich dzieci i zawsze byłam bardzo zadowolona z jakości obsługi, szybkości realizacji zamówienia i z zakupionych przedmiotów. Z przyjemnością stwierdzam, że Tublu nadal trzyma najwyższy poziom :)

Zakupy:
~Małgorzata 12:13, wto 29 sty 2019

Polecam sklep Tublu.pl. Zakupy przebiegły szybko, bez zastrzeżeń, w pełnym kontakcie ze sprzedającym. Na dodatek zaoferował najlepszą cenę na rynku.

Zakupy:
~Bozena 12:29, pon 28 sty 2019

Wszystko szybko i sprawnie.jestem zadowolona

Zakupy:
~Sylwia 12:22, sob 26 sty 2019

Bardzo polecam. Wszystko zgodne z opisem. Sprawne, szybka wysyłka. Polecam

Zakupy:
~Kasia 09:49, śro 23 sty 2019

Wszystkie moje oczekiwania spełnione.Profesjonalnie,szybko,uczciwie.
Polecam.

Zakupy:
~Magda 13:50, wto 22 sty 2019

Bardzo szybka obsługa, paczkę mieliśmy już po dwóch dniach :-). Bardzo polecam zakupy w sklepie!

Zakupy:
~Marta 13:00, wto 22 sty 2019

Kontrahent godny polecenia, przesyłka błyskawiczna i zgodna z opisem. serdecznie polecam, z pewnością wrócę tu zrobić kolejne zakupy.

Zakupy:
~Kasia 08:29, wto 22 sty 2019

Polecam. Błyskawiczna wysyłka

Zakupy:
~Anna 12:06, pon 21 sty 2019

Dobry produkt,. dobra obsługa.

Zakupy:
~Iwona 10:58, pon 21 sty 2019

Polecam. Zakupy przebiegły bezproblemowo i szybko. Po raz kolejny jestem zadowolona ☺

Zakupy:
~Agnieszka 10:28, nie 20 sty 2019

Szybka realizacja zamówienia

Zakupy:
~Rafal 13:43, pią 18 sty 2019

Duży wybór dobrych jakosciowo produktow dla najmłodszych. Miła i pomocna obsługa telefoniczna.

Zakupy:
~Marta 11:00, pią 18 sty 2019

Super! Szybka obsługa i dobra cena! Polecam ten sklep :)

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Super sklep" ~Beata, 26 marzec

"Polecam sklep" ~Ewelina, 27 listopad

"Szczerze mogę polecić, szybka dostawa i super kontakt. Polecam :)" ~Karolina, 06 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]