infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
RABAT na wyprawkę szkolną do 15% - sprawdź teraz! »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Sylwia 11:01, sob 15 cze 2019

Przemiła obsługa, szybką realizacja. Po prostu ekstra sklep!

~ewelina 18:36, pią 14 cze 2019

realizacja bardzo szybka i cena zabawki znakomita, najtańsza jaką znalazłam, oceniam transakcję na godną polecenia

Zakupy:
~Julia 14:08, pią 14 cze 2019

Super sklep!na ostatnią chwilę szukałam pewnego produktu i tu był dostępny, dodatkowo w konkurencyjnej cenie i, najważniejsze, z możliwością odbioru następnego dnia....po złożeniu zamówienia okazało się że mogę bidon mogę odebrać już tego samego dnia!

Zakupy:
~Gerda 13:01, pią 14 cze 2019

Zamówienia kompletowane błyskawicznie, pracownice bardzo serdeczne, a wybór zabawek świetny

Zakupy:
~Asia 11:07, pią 14 cze 2019

Bardzo szybka dostawa przesylki! Jestem bardzo zadowolona.

Zakupy:
~Alicja 15:00, czw 13 cze 2019

Super szybka wysyłka, bezproblemowe zakupy, wszystko na medal :)

Zakupy:
~Ania 14:09, czw 13 cze 2019

Jestem zadowolona z zakupów w Tublu.pl Duży plus za ztrakcyjne ceny i szybką realizację zamówienia.

Zakupy:
~Magdalena 13:16, czw 13 cze 2019

Szybka dostawa. Wygodne metody płatności. Czytelny interface sklepu internetowego. Ładny ciekawy asortyment. Dobrze zapakowana przesyłka. Polecam.

Zakupy:
~Anna 11:59, czw 13 cze 2019

Kilkakrotnie kupowałam zabawki w Tublu, dla dzieci w wieku, od 3 do 10 lat
Zawsze byłam zadowolona. Zabawki są świetnej jakości. Zawsze porządnie zapakowane. Obsługa sklepu miła, profesjonalna i uczynna.

Zakupy:
~agamg166 11:21, czw 13 cze 2019

swietnie się robi zakupy

Zakupy:
~Ewelina 11:12, czw 13 cze 2019

Świetny sklep. Bardzo szybka wysyłka, ceny konkurencyjne.:)

Zakupy:
~Maja 08:28, czw 13 cze 2019

Ekspresowa wysyłka, polecam.

Zakupy:
~Pawel 11:56, śro 12 cze 2019

Dobra miła obsługa, szeroki asortyment, szybka dostawa, atrakcyjna cena - polecam wszystkim. Świetny sklep z artykułami dla dzieci. Ciekawy "inny" asortyment, inny w znaczeniu oryginalny, rzadziej spotykany, do tego wysokiej jakości.

Zakupy:
~Iwona 11:28, śro 12 cze 2019

Polecam zakupy w sklepie Tublu. Świetna obsługa, szybka dostawa. Napewno tu wrócę :)

Zakupy:
~Jarek 10:50, wto 11 cze 2019

Wszystko sprawnie i bezproblemowo, sklep działa profesjonalnie. Polecam to miejsce.

Zakupy:
~Renata 11:51, pią 7 cze 2019

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

Zakupy:
~Aga 23:12, czw 6 cze 2019

Super szybka dostawa, wszystko bez zastrseżeń.

Zakupy:
~Joanna 12:58, czw 6 cze 2019

Bardzo mila i pomocna obsluga, szybka dostawa.

Zakupy:
~Joanna 12:56, czw 6 cze 2019

Bardzo solidnie wykonany produkt. Kolory jak na obrazku. Moja chrzesnica jest zachwycona :)

Zakupy:
~Ewa 12:47, pią 31 maj 2019

Szeroki wybór produktów i bardzo sprawna realizacja zamowienia.

Zakupy:
~Agata 17:21, czw 30 maj 2019

Sklep Tublu jest jednym, do którego chętnie wracam i robię zakupy. Nigdy nie było żadnego problemu z płatnośią, czy dostawą. I naprawdę szybka wysyłka! Sklep na 6+ !
Zachęcam do skorzystania z Jego oferty!

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Tak błyskawicznych zakupów jeszcze nigdy nie udało mi się zrealizować. Ledwo zdążyłam zamówić a(...)" ~Monika, 11 lipiec

"Super współpraca. Bardzo dobry i szybki kontakt. Szybka wysyłka. Polecam bardzo" ~Teresa, 22 listopad

"Szybka dostawa zgodnie z moim życzeniem, szeroki wachlarz produktów do wyboru, pełen(...)" ~Agnieszka, 12 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]