infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
Zoo Week - wszystkie produkty SKIP HOP 15% taniej »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Iwona 23:05, śro 2 sty 2019

Realizacja w expresowym tempie, świetny kontakt telefoniczny z infolinią. Polecam

Zakupy:
~Kasis 14:08, śro 2 sty 2019

Sklep godny polecenia. Miła obsługa. Dobry kontakt duży wybór.

Zakupy:
~Magdalena 14:07, śro 2 sty 2019

Zakupiłam Wodny kulodrom Haba - Młynek na prezent dla dziecka w rodzinie, wykonanie bardzo solidne i na pewno długo posłuży. Szybka wysyłka dotarła przed Świętami na czym b.mi zależało.

Zakupy:
~margo 10:19, śro 2 sty 2019

wszystko szybko i sprawnie dotarło na czas

Zakupy:
~Ania 21:00, wto 1 sty 2019

Mój ulubiony sklep z ciekawą, mądrą ofertą. Bardzo szybka realizacja zamówienia i kompetentna miła obsługa na miejscu. Polecam!

Zakupy:
~Anna 19:57, wto 1 sty 2019

Jestem bardzo zadowolona ze sklepu. Bardzo pomocny (i owocny) był dla mnie kontakt telefoniczny z niezwykle miła Panią z Tublu. Profesjonalność, życzliwość, rzeczowość!

Zakupy:
~Irena 19:06, wto 1 sty 2019

Dziękuję za miłą i rzeczową rozmowę oraz sprawną realizację przesyłki, zgodnej z zamówieniem. Zajrzę tu nie raz, bo jest w czym wybierać. Oferta sklepu zgoła inna niż te, z którymi spotkałam się dotychczas. Raj dla dzieci i nie tylko. Myślę, że i na jakości się nikt nie zawiedzie. Pozdrawiam serdecznie.

Zakupy:
~Katarzyna 11:24, pon 31 gru 2018

Szybka realizacja zamówienia, wszystko w najlepszym porządku, synek zadowolony z zabawki.

Zakupy:
~Tomasz 10:48, pon 31 gru 2018

Towar zgodny z zamówieniem. Profesjonalne podejście. Błyskawiczna przesyłka. Polecam

Zakupy:
~Mariusz 10:42, pon 31 gru 2018

Szybko i profesjonalnie!!

Zakupy:
~MAŁAGORZA 10:31, pon 31 gru 2018

Bardzo dobra jakość oferowanego towaru, szybka obsługa zamówienia.

Zakupy:
~Justyna 00:27, pon 31 gru 2018

Serdecznie polecam. Towar świetnej jakości, szybka przesyłka, bezproblemowo. Z chęcią skorzystam z oferty sklepu po raz kolejny.

Zakupy:
~Magdalena 23:41, nie 30 gru 2018

Mocno polecam, szybka obsługa, szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą. Przydało by się jedynie więcej opcji wysyłki towaru do wyboru.

Zakupy:
~Ruta 14:29, nie 30 gru 2018

Super sklep, szybka dostawa i bardzo dobrej jakości produkty. Polecam ????????

Zakupy:
~Krzysztof 19:11, sob 29 gru 2018

Żetelna firma zamówiłem przez allego
lalkę our generation dla córki i miałem ja przed świętami realizacja zamówienia trwała tylko 2 dni.

Zakupy:
~Aleksandra 16:09, sob 29 gru 2018

Szybka wysyłka, dobry kontakt, zabawki super jakości!

Zakupy:
~Magda 15:24, sob 29 gru 2018

Jestem zadowolona ze sposobu dokonania zakupu. Grę zamówiłam przez Internet z magazynu, z odbiorem osobistym w sklepie stacjonarnym.Bylam na bieżąco informowana mailem o tym na jakim etapie jest moje zamówienie. Produkt zamowilam w środę wieczorem, a odebralam w piątek rano.

Zakupy:
~Paulina 12:54, sob 29 gru 2018

Profesjonalizm, ekspresowa obsługa i wysyłka, wyczerpujące informacje udzielane przez biuro obsługi i fantastyczne zabawki. Szczerze polecam!!!

Zakupy:
~Magdalena 12:03, sob 29 gru 2018

Szybkie, łatwe i profesjonalnie obsłużone zakupy, az milo wydawać pieniadze

Zakupy:
~Kasia 16:06, pią 28 gru 2018

Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam

Zakupy:
~Beata 14:02, pią 28 gru 2018

Super sklep internetowy, polecam.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Bardzo dobra jakość oferowanego towaru, szybka obsługa zamówienia." ~MAŁAGORZA, 31 grudzień

"produkt dostarczył wiele radości mojemu dziecku,a dostawa przyjechała zgodnie z terminem" ~krystyna, 26 październik

"Sklep godny polecenia ze względu na ciekawe i unikatowe produkty oraz szybką dostawę. Polecam" ~milena, 02 listopad

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]