infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
RABAT na wyprawkę szkolną do 15% - sprawdź teraz! »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Dorota 19:46, śro 29 maj 2019

Bogata oferta sklepu.
Dostawa zrealizowana bardzo szybko.

~Joanna 17:48, śro 29 maj 2019

Profesjonalna obsługa, miła atmosfera w sklepie. Polecam.

Zakupy:
~Marta 15:08, śro 29 maj 2019

Bardzo sympatyczna i pomocna obsługa, zamówienie kompletne, bez żadnych problemów, zrealizowane szybko. Bardzo polecam, pełen profesjonalizm :)

Zakupy:
~Ewelina 15:34, wto 28 maj 2019

Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem. Przesympatyczna Pani sprzedawczyni. Polecam! :)

Zakupy:
~Emilia 21:40, pią 24 maj 2019

Świetny Sklep! Dobór marek i dostępność produktów pierwsza klasa!

~Ewa Korczak 11:51, pią 24 maj 2019

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Produkt zakupiony jest bardzo dobrej jakości.

Zakupy:
~Grazyna 11:50, czw 23 maj 2019

Jestem bardzo zadowolona. Zamowienie zostalo zrealizowane blyskawicznie, dziekuje.

Zakupy:
~Andrzej 10:49, czw 23 maj 2019

Towar zakupiony zgodny z opisem. Wysyłka błyskawiczna. Kontakt wzorowy. Oczywiście polecam zakupy w tym sklepie.

Zakupy:
~Artur 13:33, śro 22 maj 2019

Szybko i bardzo sprawnie. Polecam :-)

Zakupy:
~Dorota 11:54, wto 21 maj 2019

Sklep Tublu posiada bardzo szeroką ofertę zabawek i akcesowiów dla dzieci, dlatego bardzo lubię robić tu zakupy i zawsze jestem zadowolona. Należy też podkreślić profesjonalne podejście do klienta i szybkie dostarczenie zamówienia. Polecam!

Zakupy:
~Dorota 08:46, wto 21 maj 2019

Produkt spełnienia oczekiwania
Sklep godny polecenia

Zakupy:
~Edyta 13:02, nie 19 maj 2019

Sprawna obsługa, szybka realizacja. Polecam sklep.

Zakupy:
~Magdalena 21:22, sob 18 maj 2019

Wszystko szybko i sprawnie.
Gorąco polecam!

Zakupy:
~Monika 16:05, sob 18 maj 2019

Świetna obsługa w sklepie, zakup zrealizowany w ekspresowym tempie.

Zakupy:
~Iwona 11:08, pią 17 maj 2019

Obsługa sklepu sympatyczna i profesjonalna. Transakcja szybka i bezproblemowa. Polecam!

Zakupy:
~Ewelina 10:17, pią 17 maj 2019

Polecam ,bardzo szybka dostawa,towar zgodny z opisem

Zakupy:
~Iwona 10:48, wto 14 maj 2019

Transakcja przebiegła bezproblemowo i szybko. Po raz kolejny jestem zadowolona z zakupów ☺

~Paweł 12:46, pią 10 maj 2019

Polecam, wszystko zgodnie z ustaleniami

Zakupy:
~Lukasz 12:15, pon 6 maj 2019

Super czas przesyłki. Księgarnia godna polecenia!

Zakupy:
~Kamila 14:36, pią 3 maj 2019

Satysfakcja 100%. Ekspresowa wysyłka i obsługa:)

Zakupy:
~Ola 12:11, czw 2 maj 2019

Pozytywnie, transakcja przebiegła zgodnie z opisem.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Szybka wysyłka, sprawna obsługa, ciekawy asortyment. Polecam :)" ~Agata, 06 styczeń

"Kolejne zakupy w sklepie Tublu i znów błyskawiczna i sprawna wysyłka, szybka i rzeczowa informacja(...)" ~Anka, 07 listopad

"Lubimy robić tu zakupy!:-)" ~Jagoda, 20 czerwiec

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]