infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Sebestien 17:04, nie 13 sty 2019

Jestem zadowolony z realizacji mojego zamówienia w sklepie internetowym tubulu.pl .

Zakupy:
~Zuzaaa 16:17, nie 13 sty 2019

Tanio, sprawnie, bez problemu. Szybki odbiór w sklepie.

Zakupy:
~Agnieszka 23:31, sob 12 sty 2019

Szybka dostawa zgodnie z moim życzeniem, szeroki wachlarz produktów do wyboru, pełen profesjonalizm:)Gorąco polecam!!!

Zakupy:
~Halina 14:21, wto 8 sty 2019

Sprzedawca rzetelny, dostawa szybka. Jestem zadowolona z zakupów.

Zakupy:
~Arek 22:02, sob 5 sty 2019

Super sklep, super życzliwa i miła obsługa a ceny mocno konkurencyjne. Polecam!

Zakupy:
~Julia 20:55, sob 5 sty 2019

Polecam, kupiłam przed świętami i zostało zrealizowane tak jak napisano że będzie przed świętami.

Zakupy:
~Ewelina 15:23, sob 5 sty 2019

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie przedświąteczne. Wszystko ok, jestem zadowolona

Zakupy:
~Ola 10:56, sob 5 sty 2019

Szybko i sprawnie polecam

Zakupy:
~Andrea 14:48, pią 4 sty 2019

Bardzo fajny sklep z mnóstwem ciekawych artykułów dla dzieci i rodziców, których gdzie indziej nie ma.

Zakupy:
~marcin 20:16, czw 3 sty 2019

bardzo miła obsługa; towar zgodny z opisem; POLECAM!!!

Zakupy:
~Monika 11:54, czw 3 sty 2019

Jak najbardziej polecam. Ekspresowa wysyłka towaru!

Zakupy:
~Iwona 23:05, śro 2 sty 2019

Realizacja w expresowym tempie, świetny kontakt telefoniczny z infolinią. Polecam

Zakupy:
~Kasis 14:08, śro 2 sty 2019

Sklep godny polecenia. Miła obsługa. Dobry kontakt duży wybór.

Zakupy:
~Magdalena 14:07, śro 2 sty 2019

Zakupiłam Wodny kulodrom Haba - Młynek na prezent dla dziecka w rodzinie, wykonanie bardzo solidne i na pewno długo posłuży. Szybka wysyłka dotarła przed Świętami na czym b.mi zależało.

Zakupy:
~margo 10:19, śro 2 sty 2019

wszystko szybko i sprawnie dotarło na czas

Zakupy:
~Ania 21:00, wto 1 sty 2019

Mój ulubiony sklep z ciekawą, mądrą ofertą. Bardzo szybka realizacja zamówienia i kompetentna miła obsługa na miejscu. Polecam!

Zakupy:
~Anna 19:57, wto 1 sty 2019

Jestem bardzo zadowolona ze sklepu. Bardzo pomocny (i owocny) był dla mnie kontakt telefoniczny z niezwykle miła Panią z Tublu. Profesjonalność, życzliwość, rzeczowość!

Zakupy:
~Irena 19:06, wto 1 sty 2019

Dziękuję za miłą i rzeczową rozmowę oraz sprawną realizację przesyłki, zgodnej z zamówieniem. Zajrzę tu nie raz, bo jest w czym wybierać. Oferta sklepu zgoła inna niż te, z którymi spotkałam się dotychczas. Raj dla dzieci i nie tylko. Myślę, że i na jakości się nikt nie zawiedzie. Pozdrawiam serdecznie.

Zakupy:
~Katarzyna 11:24, pon 31 gru 2018

Szybka realizacja zamówienia, wszystko w najlepszym porządku, synek zadowolony z zabawki.

Zakupy:
~Tomasz 10:48, pon 31 gru 2018

Towar zgodny z zamówieniem. Profesjonalne podejście. Błyskawiczna przesyłka. Polecam

Zakupy:
~Mariusz 10:42, pon 31 gru 2018

Szybko i profesjonalnie!!

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Wprawdzie pojawił się pewien problem z przesyłką, ale obsługa(...)" ~Elka, 17 czerwiec

"Super sklep. Informują mailowo o każdej zmianie statusu przesyłki tak że wiadomo co się dzieję.(...)" ~Agnieszka, 10 maj

"Bardzo polecam. Zamówiony produkt otrzymałam niezwykle szybko. Jestem zadowolona w 100%." ~Natalia, 22 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]