infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
Zoo Week - wszystkie produkty SKIP HOP 15% taniej »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Justyna 12:19, pią 28 gru 2018

Zakup bardzo udany, transakcja przebiegła bez problemu a zamówienie szybko zostało dostarczone pomimo przedświątecznego szaleństwa. Paczka dobrze zabezpieczona przed uszkodzeniem i kompletna.

~Violetta 11:34, pią 28 gru 2018

To mój ulubiony sklep z zabawkami i akcesoriami dla dzieci. Pięknie wyposażony, zabawki bardzo dobrej jakości, renomowanych firm. Sklep godny polecenia.

Zakupy:
~Ewelina 11:24, pią 28 gru 2018

Super szybko i sprawnie! I dobra cena.

Zakupy:
~ewa 10:55, pią 28 gru 2018

Super szybka dostawa

Zakupy:
~Roksana 22:28, czw 27 gru 2018

Wszystko sprawnie, szybko, pomimo zakupów przed Świętami. Zakupione produkty również bez zastrzeżeń. Będziemy częściej zaglądać do sklepu :) Pozdrawiam

Zakupy:
~Ewa 20:54, czw 27 gru 2018

Świetny sklep! Szeroki wybór, dobre ceny, bezproblemowa i szybka realizacja zamówień. Polecam!

Zakupy:
~Aisa64 18:53, czw 27 gru 2018

Jak zwykle super szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt

Zakupy:
~Julia 14:07, czw 27 gru 2018

Jak zwykle sprawnie i bezproblemowo! Kolejne świąteczne prezenty z Tublu w bezstresowej formie!

Zakupy:
~Ewa 13:22, czw 27 gru 2018

Polecam sklep z oryginalnymi zabawkami dla dzieci.

Zakupy:
~Krzysiek 08:20, czw 27 gru 2018

Sklep jak i towar OK.

Zakupy:
~Ania 21:57, śro 26 gru 2018

Zakupy przebiegły szybko i sprawnie.Jestem zadowolona.

Zakupy:
~Kinga 18:48, śro 26 gru 2018

Polecam, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sklepem.

~AniaG 13:48, śro 26 gru 2018

Polecam, poleca, polecam. Zawsze solidnie, zawsze na czas, zawsze wysokiej jakości... :-)????

Zakupy:
~Janeczka 15:11, wto 25 gru 2018

Sprawna i miła obsługa.

Zakupy:
~Maadziaa1801 15:42, pią 21 gru 2018

Zabawka rewelacja. Wysyłka szybko, sprawnie ;)

Zakupy:
~Tomek 15:13, pią 21 gru 2018

Do tej pory kupowane zabawki były czyste, a Akordeon dla maluszków (Zebra B.Toys - Squeezy Zeeby) był brudny. Proszę sklep o dokładniejszą selekcję wysyłanych zabawek. Czy brudna zabawka może służyć maluchom od 6 m-cy?
Uważam, że jakość usług sklepu się poważnie pogorszyła!!!

Zakupy:
~Ola 14:16, pią 21 gru 2018

Bardzo profesjonalna obsługa zamówienia.

Zakupy:
~Ola 10:56, pią 21 gru 2018

Szybka realizacja zamówienia. Dobrze zapakowana przesyłka. Na drugi dzień zamówienie odbierałam od kuriera. Zakupy u Was to czysta przyjemność. Polecam ;)

Zakupy:
~Natalia 09:23, pią 21 gru 2018

Polecam sklep wszystkim. Szybka wysyłka, dobry kontakt.

Zakupy:
~Ela 18:47, czw 20 gru 2018

Wszystko w porządku. Polecam sklep.

Zakupy:
~lucy 15:07, czw 20 gru 2018

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem bardzo konkurencyjne ceny:) polecam ten sklep :))

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Bardzo miła obsługa i azskakująco szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep." ~ewak, 13 czerwiec

"Serdecznie polecam tę stronę i sklep. Przemiła obsługa telefoniczna, pomoc w zamówieniu i szybka(...)" ~Maria, 24 wrzesień

"Szczerze mogę polecić, szybka dostawa i super kontakt. Polecam :)" ~Karolina, 06 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]