infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
RABAT na wyprawkę szkolną do 15% - sprawdź teraz! »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Magda 15:36, wto 30 kwi 2019

Wszystko pozytywnie. Szybka wysyłka, gra trafiła do mnie na czas. Polecam!

Zakupy:
~Dominika 11:06, pią 26 kwi 2019

Szybka realizacja zamówienia, produkty dobrej jakości, zgodne z opisem i zdjęciem. POLECAM!

Zakupy:
~Łukasz 11:50, śro 24 kwi 2019

Szybko i sprawnie. Pas jak w internetach :)

Zakupy:
~Joanna 09:24, wto 23 kwi 2019

Jestem bardzo zadowolona z usługi. Szybka dostawa, towar taki, jak na zdjęciu. Polecam

Zakupy:
~Beata 15:36, śro 17 kwi 2019

w sklepie można zakupić fajne rzeczy,każdy wybierze coś dla siebie.Gorąco polecam!!!

Zakupy:
~Agnieszka 21:22, nie 14 kwi 2019

Zakupy na tej stronie to czysta przyjemność. Zamówiłam towar, który musiałam wymienić, ale wszystko przebiegło szybko, sprawnie, w miłej atmosferze, bez zbędnego przedłużania. Bardzo dobry kontakt mailowy, finalnie jestem zadowolona z zakupów, także POLECAM.

Zakupy:
~Kasia 22:30, pią 12 kwi 2019

Jestem zadowolona z działania sklepu - bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt dobrze zapakowany, nie było żadnych uszkodzeń.

Zakupy:
~Agnieszka 11:50, pią 12 kwi 2019

Szybka i fachowa obsługa, tego się teraz oczekuje od wzorowego sprzedawcy :) nic dodać nic ująć :)

Zakupy:
~Łukasz 19:15, śro 10 kwi 2019

Szybko, sprawnie w świetnej cenie. Polecam!

Zakupy:
~Daniel 11:16, pon 8 kwi 2019

Bardzo szybka wysyłka, wszystko w jak najlepszym porzadku. Profesjonalnie, bezproblemowo. Polecam zakupy w sklepie internetowym tublu_pl.

Zakupy:
~and 16:26, nie 7 kwi 2019

polecam

Zakupy:
~Bolesław 18:31, sob 6 kwi 2019

Pozytywna. Szybka realizacja zamówienia

Zakupy:
~Mak 15:40, śro 3 kwi 2019

Jednego dnia zamówione, drugiego odebrane. Polecam

Zakupy:
~Basia 12:31, śro 3 kwi 2019

Sklep godny polecenia,rzetelny,bogata oferta,ekspresowa wysyłka,miła obsługa.

~Michał 19:58, pon 1 kwi 2019

Bardzo dobry sklep

Zakupy:
~Maja 14:29, pon 1 kwi 2019

Szybka przesyłka,dobrej jakości towar.Polecam

Zakupy:
~agam166 10:50, pon 1 kwi 2019

bardzo fajny sklep,przede wszystkim duzy asortyment, dość szybka wysyłka, nigdy się nie zawiodłam- polecam

Zakupy:
~Dorota 16:49, nie 31 mar 2019

Samolot drewniany bardzo się podobał dwulatkowi.Był nim zachwycony.Towar odebrałam w sklepie stacjonarnym. Panie bardzo miłe i dodatkowo mogą doradzić w zakupie.Jest tam bardzo duży wybór zabawek dla dzieci w röżnym wieku .Polecam sklep

Zakupy:
~Olga 12:24, pon 25 mar 2019

Szybka realizacja, piękne produktu!

~Ania 16:21, czw 21 mar 2019

Jestem bardzo zadowolona; błyskawiczna dostawa.

Zakupy:
~Magdalena 10:48, wto 19 mar 2019

Nie mam żadnych zastrzeżeń - pełna komunikacja o zamówieniu, przesyłka porządnie zapakowana, szybki transport. Polecam.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Polecam" ~Ela, 31 sierpień

"Polecam sklep Tublu. Jako jedyni mieli od ręki tę pozycję." ~Bartek, 27 lipiec

"Dziekuje za plecaczki. Robienie zakupow u Was to sama przyjemnosc, gdyz towar byl dostarczony na czas,(...)" ~Iwona, 03 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]