infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
Zoo Week - wszystkie produkty SKIP HOP 15% taniej »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Dorota 11:31, czw 20 gru 2018

Jestem bardzo zadowolona z zakupu dokonanego w Tublu.pl. Zabawka zgodna z opisem, przesyłka dostarczona bardzo szybko, starannie zapakowana, wszystko idealnie. Polecam innym klientom!

Zakupy:
~Emilia 11:07, czw 20 gru 2018

Ekspresowa przesyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam.

Zakupy:
~Dominika 19:17, śro 19 gru 2018

Ekspresowa wysyłka. Jestem zadowolona.

Zakupy:
~Dominika 17:16, śro 19 gru 2018

Błyskawiczna realizacja zamówienia

Zakupy:
~Ewa 11:21, śro 19 gru 2018

Jak dla mnie bardzo ładne miseczki A ponieważ jest to prezent pod choinkę dla młodych mam więc one będą wiedziały jak miseczki się sprawują.

Zakupy:
~Monika 11:15, śro 19 gru 2018

Sprzedawca godny zaufania. Z pewnością będę go polecać.

Zakupy:
~Kasia 16:21, wto 18 gru 2018

Sklep przetestowany wielokrotnie, zawsze z pozytywnymi wrażeniami. Szybko, dobry kontakt. Polecam!

Zakupy:
~Zbigniew 13:43, wto 18 gru 2018

Dokonałem zakupu przez internet. Towar zgodny ze specyfikacją na stronie www,otrzymałem szybko

Zakupy:
~Beata 13:32, wto 18 gru 2018

super

Zakupy:
~Krzysztof 13:10, wto 18 gru 2018

Wszystko OK

Zakupy:
~Asia 20:31, nie 16 gru 2018

Sklep nieduży z dużym wyborem zabawek niekomercyjnych, nietaśmowych, mądrych. Pięknie wykonanych i dobrej jakości. Naprawdę wierzę, że takie zabawki dłużej cieszą dzieci. Już wnet się przekonam czy to prawda. Polecam

Zakupy:
~Kasia 20:32, sob 15 gru 2018

Polecam sklep Tublu wszystkim szukającym pięknych i niebanalnych produktów dla dzieci :-)

Zakupy:
~Wanda 14:00, sob 15 gru 2018

Zamówienie otrzymałam bardzo szybko. Świetne zabawki, bardzo duży wybór.

Zakupy:
~Bożena 12:27, pią 14 gru 2018

Polecam .Produkty doskonałe jakościowo , wykonane bardzo starannie ,zachwycą każde dziecko .
Szybka dostawa ,dobrze zapakowane .

Zakupy:
~Aga 20:06, czw 13 gru 2018

Świetna obsługa i natychmiastowa dostawa kupionego towaru. Polecam.

Zakupy:
~Ola 02:36, czw 13 gru 2018

Szybka i sprawna realizacja zamówienia, jak zwykle bez zarzuty

Zakupy:
~Michał 20:13, śro 12 gru 2018

Z całego serca polecam ten internetowy sklep.

Zakupy:
~Lidia 16:12, śro 12 gru 2018

Polecam zakupy w tublu.pl. Zamówienie zgodne z opisem,dostarczone szybko.Maleństwo uwielbia figle na macie

Zakupy:
~Helena 19:08, wto 11 gru 2018

Jestem zadowolona. Produkty dobrej jakości

~Medina 14:20, wto 11 gru 2018

Szybka i sprawna obsługa, wszystko ok

Zakupy:
~Kasia 10:57, wto 11 gru 2018

Wszystkie produkty przedstawione są na stronie w przejrzysty sposób co ułatwiło mi wybór świątecznych prezentów. Miły kontakt, szybka dostawa- serdecznie polecam!

Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Jak dla mnie bardzo ładne miseczki A ponieważ jest to prezent pod choinkę dla młodych mam więc one(...)" ~Ewa, 19 grudzień

"Miła, kompetentna i pomocna obsługa sklepu. Wysyłka w tempie expresowym. Polecam :)" ~Joanna, 27 luty

"Super kontakt, chusta pierwsza klasa - Polecam" ~Michał, 10 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]