infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Kasia 11:11, pon 22 paź 2018

Ekspresowa dostawa, towar zgody z zamówieniem, polecam!

Zakupy:
~Justyna 11:18, pią 19 paź 2018

Wiele produktów których nie można kupić nigdzie indziej. Wszystkie są świetne jakościowo. Polecam.

Zakupy:
~Joanna 11:08, pią 19 paź 2018

Towar ładnie zapakowany, zamówienie szybko zrealizowane. Polecam

Zakupy:
~Iwona 11:50, czw 18 paź 2018

na plus szybki czas realizacji, na minus zastrzeżenia do braku odpowiedniego zabezpieczenia towaru w transporcie. Wanienka i stojak zostały włożone do zdecydowanie za dużego bardzo delikatnego kartonu i przykryte jedynie arkuszem papieru. Luz w pudle był tak duży, że zawartość przemieszczała się w nim swobodnie, obijając się o siebie. Pudło z cienkiego kartonu było w kilku miejscach uszkodzone. Przez moment zastanawiałam się nawet czy przyjmować przesyłkę od kuriera, bo widok porozrywanego kartonu z "latającą" zawartością trochę przerażał.

Zakupy:
~Ludmiła 14:18, śro 17 paź 2018

Bidon jest bardzo dobrze wykonany. Nie kapie, nie leci i nic nie przecieka. Można schować do torby i nie martwić sie, że coś się pomoczy. Dziecku dobrze się pije. Niezależnie w jakiej jest pozycji zawsze leci. Jestem bardzo zadowolona.

Zakupy:
~EWA 20:13, nie 14 paź 2018

Polecam zakupu w sklepie szybka i sprawna dostawa

Zakupy:
~Irena 14:00, nie 14 paź 2018

Dziękuję. Zabawka bardzo się podoba mojej wnuczce są problemy z wyjściem z wanny bo jeszcze chce się bawić.

Zakupy:
~Gabriela 12:11, śro 10 paź 2018

Błyskawiczna dostawa ! Polecam

Zakupy:
~Donata 12:01, śro 10 paź 2018

Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Was, buciki szybko przesłane i są cudne, dziękuję

Zakupy:
~Klaudia 14:38, wto 9 paź 2018

Szybko, miło, profesjonalnie i przyjemnie.

Zakupy:
~ala 10:48, sob 6 paź 2018

Dokonałam zakupu z kosztami przesyłki nizszymi, niż w innych sklepach, produkt dotarł szybko, dobrze zapakowany.

Zakupy:
~Małgorzata 13:51, pią 5 paź 2018

Jestem bardzo zadowolona z fantastycznej i sprawnej obsługi oraz z doskonałej jakości prezentu dla mojego synka :)

Zakupy:
~Alicja 11:57, pią 5 paź 2018

Bardzo sprawna realizacja zamówienia

Zakupy:
~Justyna 11:13, pią 5 paź 2018

Szybko i sprawnie. Miła i pomocna obsługa.

Zakupy:
~Ala 11:13, pią 5 paź 2018

Super sklep. Wszystko ok

Zakupy:
~Sylwia 23:41, wto 2 paź 2018

Polecam sklep z całego serca, jestem bardzo zadowolona z zamówionych produktów, które prawidłowo zostały zabezpieczone, aby nic nie uległo uszkodzeniu podczas transportu

~Marta 15:07, wto 2 paź 2018

Jak zawsze szybka dostawa,wszystko dobrze zapakowane. Zakup zgodny z opisem. Nie pierwszy i na pewno nie ostatni:) Polecam.

Zakupy:
~Teresa 08:30, nie 30 wrz 2018

To już 3 zakup u Was i jestem bardzo zadowolona, wszystko poszło sprawnie.

Zakupy:
~Iza 12:47, czw 27 wrz 2018

Bardzo szybka wysyłka:) wszystko lux! Polecam!;)

~Marcin 11:47, czw 27 wrz 2018

Następnym razem kupię bezpośrednio ze sklepu nie z alledrogo:)

Zakupy:
~Bogusz 22:22, śro 26 wrz 2018

Zabawka rewelacyjna,bardzo szybka wysyłka. Polecam!

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Towar zgodny z opisem, dobra cena, szybka przesyłka i co najważniejsze uczciwi sprzedawcy. Polecam w(...)" ~Izabela Malinowska, 19 listopad

"Szybka, sprawna obsługa, miły kontakt. Zamówione produkty dokładne z opisem, spełniające(...)" ~Magdalena, 23 lipiec

"Gorąco polecam :-)" ~Martyna, 04 wrzesień

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]