infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
Zoo Week - wszystkie produkty SKIP HOP 15% taniej »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~elzbieta 17:07, pon 10 gru 2018

solidna ,terminowa dostawa,polecam

Zakupy:
~artur 17:27, nie 9 gru 2018

Pozytywna. Perfekcja w każdym calu

~Emilia 13:14, nie 9 gru 2018

Zabawki bardzo ladbe, duzy wybor. Realizacja zamowienia blyskawiczna. Polecam

Zakupy:
~Paula 12:33, nie 9 gru 2018

Szybka wysyłka, dobrze zapakowane, wszystko Ok :) polecam :)

~Kasia 13:32, sob 8 gru 2018

Szybko, sprawnie i konkretnie. Duzy wybor w sklepie i szybka realizacja. Polecam ten sklep, to były moje już niepierwsze zakupy i na pewno nie ostatnie.

~Iza 11:12, sob 8 gru 2018

Jestem stała klientka! Uwielbiam Wasz sklep i asortyment. Podobnie moje dzieci ;)))

~Katarzyna Gerda 14:39, pią 7 gru 2018

Szybka wysyłka, planszówki dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem. Serdecznie polecam

Zakupy:
~Beata 08:19, śro 5 gru 2018

Jestem bardzo zadowolona z dokonania zakupów w Państwa sklepie. Przytulanki dla Wiktora spełniły swoją swoją rolę. Wykonane bardzo estetycznie ze smakiem. godne polecenia.
Profesjonalizm sprzedawców. Możliwość kontaktu. Gorąco polecam.

Zakupy:
~Izabela Wucow-Siebert 10:23, pon 3 gru 2018

Wszystko zgodnie z zamówieniem. Piękne rzeczy i szybka wysyłka :) pozdrawiam serdecznie

Zakupy:
~Marzena 14:08, nie 2 gru 2018

Świetny sklep, doskonały gatunkowo towar. Całość zakupów przebiegała bez zastrzeżeń, polecam

Zakupy:
~Katerina 11:07, sob 1 gru 2018

Barddo sprawnie zrealizowane zamówienie, szybka wysyłka, wyczerpująca informacja na temat statusu zamówienia

Zakupy:
~Marta 13:24, pią 30 lis 2018

Realizacja zamówienia expresowe. Szczerze polecam

Zakupy:
~Katarzyna 10:50, pią 30 lis 2018

Bardzo szybka realizacja zamówienia

Zakupy:
~SLK 13:13, czw 29 lis 2018

Towar zgodny z opisem. Dostawa na czas. Polecam.

Zakupy:
~Izabela 12:52, czw 29 lis 2018

Super zakup po konkurencyjnej cenie. Odbiór osobisty w sklepie, gdzie mnóstwo innych, ładnych rzeczy do kupienia. Obsluga świetna.

Zakupy:
~Basia 12:12, śro 28 lis 2018

Sprawnie, miło, sympatycznie!

Zakupy:
~Marysia 11:32, śro 28 lis 2018

Bardzo warto. Wybór jest naprawdę duży. Ceny przystępne. Czesto organizowane są różne promocje. A ci co z Warszawy, mogą podjechać skonsultować, poradzić się, pomacać.
Uwielbiam. Polecam

Zakupy:
~anna 11:25, pon 26 lis 2018

bardzo miła, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, dobra cena, produkty bez zastrzeżeń. gorąco polecam

Zakupy:
~Anka 09:24, pon 26 lis 2018

uwielbiam zakupy w tym sklepie - błyskawiczna realizacja zamówienia, bezbłędna obsługa.

Zakupy:
~Ania 19:59, pią 23 lis 2018

Sprawnie i szybko, jakość bez zarzutu, polecam!

Zakupy:
~Monika 08:24, czw 22 lis 2018

Super kontakt.Wysylka zgodnie z ustaleniami.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie :-)Transakcja szybka, bezproblemowa. Błyskawiczna wysyłka.(...)" ~Iza, 17 kwiecień

"serdecznie polecam ! transakcja szybka i profesjonalna pozdrawiam" ~Ania, 28 styczeń

"Doskonały sklep, przesyłki realizuje szybko, kontakt nie jest utrudniony. Polecam innym kupującym" ~Artur, 27 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]