infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Ania 21:57, śro 26 gru 2018

Zakupy przebiegły szybko i sprawnie.Jestem zadowolona.

Zakupy:
~Kinga 18:48, śro 26 gru 2018

Polecam, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt ze sklepem.

~AniaG 13:48, śro 26 gru 2018

Polecam, poleca, polecam. Zawsze solidnie, zawsze na czas, zawsze wysokiej jakości... :-)????

Zakupy:
~Janeczka 15:11, wto 25 gru 2018

Sprawna i miła obsługa.

Zakupy:
~Maadziaa1801 15:42, pią 21 gru 2018

Zabawka rewelacja. Wysyłka szybko, sprawnie ;)

Zakupy:
~Tomek 15:13, pią 21 gru 2018

Do tej pory kupowane zabawki były czyste, a Akordeon dla maluszków (Zebra B.Toys - Squeezy Zeeby) był brudny. Proszę sklep o dokładniejszą selekcję wysyłanych zabawek. Czy brudna zabawka może służyć maluchom od 6 m-cy?
Uważam, że jakość usług sklepu się poważnie pogorszyła!!!

Zakupy:
~Ola 14:16, pią 21 gru 2018

Bardzo profesjonalna obsługa zamówienia.

Zakupy:
~Ola 10:56, pią 21 gru 2018

Szybka realizacja zamówienia. Dobrze zapakowana przesyłka. Na drugi dzień zamówienie odbierałam od kuriera. Zakupy u Was to czysta przyjemność. Polecam ;)

Zakupy:
~Natalia 09:23, pią 21 gru 2018

Polecam sklep wszystkim. Szybka wysyłka, dobry kontakt.

Zakupy:
~Ela 18:47, czw 20 gru 2018

Wszystko w porządku. Polecam sklep.

Zakupy:
~lucy 15:07, czw 20 gru 2018

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem bardzo konkurencyjne ceny:) polecam ten sklep :))

Zakupy:
~Dorota 11:31, czw 20 gru 2018

Jestem bardzo zadowolona z zakupu dokonanego w Tublu.pl. Zabawka zgodna z opisem, przesyłka dostarczona bardzo szybko, starannie zapakowana, wszystko idealnie. Polecam innym klientom!

Zakupy:
~Emilia 11:07, czw 20 gru 2018

Ekspresowa przesyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam.

Zakupy:
~Dominika 19:17, śro 19 gru 2018

Ekspresowa wysyłka. Jestem zadowolona.

Zakupy:
~Dominika 17:16, śro 19 gru 2018

Błyskawiczna realizacja zamówienia

Zakupy:
~Ewa 11:21, śro 19 gru 2018

Jak dla mnie bardzo ładne miseczki A ponieważ jest to prezent pod choinkę dla młodych mam więc one będą wiedziały jak miseczki się sprawują.

Zakupy:
~Monika 11:15, śro 19 gru 2018

Sprzedawca godny zaufania. Z pewnością będę go polecać.

Zakupy:
~Kasia 16:21, wto 18 gru 2018

Sklep przetestowany wielokrotnie, zawsze z pozytywnymi wrażeniami. Szybko, dobry kontakt. Polecam!

Zakupy:
~Zbigniew 13:43, wto 18 gru 2018

Dokonałem zakupu przez internet. Towar zgodny ze specyfikacją na stronie www,otrzymałem szybko

Zakupy:
~Beata 13:32, wto 18 gru 2018

super

Zakupy:
~Krzysztof 13:10, wto 18 gru 2018

Wszystko OK

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Super sklep" ~Beata, 26 marzec

"Polecam sklep" ~Ewelina, 27 listopad

"Szczerze mogę polecić, szybka dostawa i super kontakt. Polecam :)" ~Karolina, 06 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]