infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
Zoo Week - wszystkie produkty SKIP HOP 15% taniej »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Agata 10:51, śro 21 lis 2018

Zakupy przebiegły sprawnie, szybka, dobrze zapakowana przesyła, polecam zakupu w tublu.pl

Zakupy:
~Krzysztof 12:43, wto 20 lis 2018

Polecam

Zakupy:
~Monika 13:44, nie 18 lis 2018

Super sklep

Zakupy:
~Agnueszka 10:50, nie 18 lis 2018

Kontakt telefoniczny bez zarzutu, szybka wysyłka. Polecam!

Zakupy:
~Darek 12:24, sob 17 lis 2018

Polecam sklep. Ciekawy asortyment, przyzwoite ceny, szybka realizacja.

Zakupy:
~Monika 20:42, czw 15 lis 2018

Bardzo szybka i sprawna obsługa, a towar bardzo dobrej jakości. Polecam!

Zakupy:
~Karolina 13:08, czw 15 lis 2018

Jestem zadowolona z zakupów w sklepie tublu.pl. Świetny kontakt, konkurencyjne ceny, szybka realizacja zamówienia.

Zakupy:
~Paweł 08:43, czw 15 lis 2018

Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Duży wybór różnych zabawek dostępnych od ręki. Polecam!

Zakupy:
~Katarzyna 16:56, śro 14 lis 2018

Super sklep z bardzo fajną ofertą.
Polecam serdecznie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

Zakupy:
~Lukasz 14:44, śro 14 lis 2018

Szybko sprawnie i unikatowe zabawki. Warto

Zakupy:
~Misty 11:36, śro 14 lis 2018

Wszystko bez problemu. Sklep działa na korzyść klienta.

Zakupy:
~Joanna 11:20, wto 13 lis 2018

Tublu.pl jest godny polecenia. Szybka wysyłka, wszystko ładnie zapakowane. Informacja na każdym etapie realizacji zamówienia.

Zakupy:
~Gabriela 16:35, nie 11 lis 2018

Sprawna szybka wysyłka. Towar dobrej jakości, ale do samodzielnego montażu (łóżeczko dla lalki).

Zakupy:
~Mariusz 12:57, nie 11 lis 2018

Super obsługa, bez problemu z wymianą na inny rozmiar, bez dodatkowych opłat.

Zakupy:
~natka 07:34, czw 8 lis 2018

Sklep godny zaufania. Ogromny plus za błyskawiczną dostawę - produkty zamówione rano otrzymałam kurierem już następnego dnia!

Zakupy:
~Iwona 22:55, wto 6 lis 2018

super sprzedawca.. błyskawiczna przesyłka, profesjonalna i rzetelna obsługa. Polecam

Zakupy:
~Iza 18:37, pon 5 lis 2018

Polecam :)

Zakupy:
~Kornelia 10:40, pon 5 lis 2018

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Pełen profesjonalizm

Zakupy:
~Sylwia 09:00, nie 4 lis 2018

Gorąco polecam!!!Szeroki wybór!!!100% pozytyw!!!

Zakupy:
~Ilona 18:09, sob 3 lis 2018

Sklep godny polecenia. Szybką, sprawna realizacja zamówienia:)

Zakupy:
~Klaudia 08:51, pią 2 lis 2018

Bardzo pomocna obsługa potrafiąca dobrze doradzić.
Szybko odpisują na emaile.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Bardzo dobra jakość oferowanego towaru, szybka obsługa zamówienia." ~MAŁAGORZA, 31 grudzień

"produkt dostarczył wiele radości mojemu dziecku,a dostawa przyjechała zgodnie z terminem" ~krystyna, 26 październik

"Sklep godny polecenia ze względu na ciekawe i unikatowe produkty oraz szybką dostawę. Polecam" ~milena, 02 listopad

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]