infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
RABAT na wyprawkę szkolną do 15% - sprawdź teraz! »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Justyna 10:47, śro 20 lut 2019

super

Zakupy:
~Grażyna 14:49, pon 18 lut 2019

Obsługa bardzo miła ,realizacja szybka

Zakupy:
~Bogusława 12:16, nie 17 lut 2019

super smoczki.

Zakupy:
~Justyna 13:45, czw 14 lut 2019

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Produkt zgodny z opisem i zdjęciem. Odpowiednio zabezpieczony w trakcie transportu. Polecam

Zakupy:
~Sylwia 11:09, czw 14 lut 2019

Wszystko było na czas, bez żadnych opóźnień

Zakupy:
~Kasia 10:36, pon 11 lut 2019

Szybka wysyłka, następnego dnia po zamówieniu kurier już był u mnie z przesyłką. Polecam

Zakupy:
~Sławek 10:27, nie 10 lut 2019

SZybka wysyłka towaru.
Sklep dba o zadowolenie klienta.
Polecam

Zakupy:
~Renata 01:11, pią 8 lut 2019

Szybko i sprawnie. Jestem bardzo zadowolona.

Zakupy:
~Ewa 19:24, śro 6 lut 2019

Super produkty....super szybka obsługa....

~Monika 23:49, wto 5 lut 2019

Szybka realizacja zamówienia.

Zakupy:
~Justyna 18:50, wto 5 lut 2019

Jestem zadowolona z zakupów, szybko, sprawnie, ciekawa oferta produktów. Polecam

Zakupy:
~Agata 11:57, pon 4 lut 2019

Jednego dnia towar zakupiony drugiego dnia już był u mnie. Ekspresowe tempo

Zakupy:
~IWONA 07:58, pon 4 lut 2019

LALKA COROLLE JEST ŚLICZNA, PACHNIE BUDYNIEM WANILIOWYM. SUPER SZYBKA WYSYŁKA. GORĄCO POLECAM. CÓRKA SZCZĘŚLIWA ŚPI Z NIĄ KAŻDEJ NOCY.

Zakupy:
~Danuta 18:41, sob 2 lut 2019

Szybka i fachowa obsługa

Zakupy:
~Ola 10:30, sob 2 lut 2019

z czystym sumieniem polecam wszystkim sklep, zakupy bez żadnych problemów

Zakupy:
~Beata 20:38, czw 31 sty 2019

Bardzo dobry kontakt z klientem.

Zakupy:
~Joanna 13:11, czw 31 sty 2019

Do Tublu wróciłam po kilku latach. Wcześniej robiłam kilka razy zakupy dla moich dzieci i zawsze byłam bardzo zadowolona z jakości obsługi, szybkości realizacji zamówienia i z zakupionych przedmiotów. Z przyjemnością stwierdzam, że Tublu nadal trzyma najwyższy poziom :)

Zakupy:
~Małgorzata 12:13, wto 29 sty 2019

Polecam sklep Tublu.pl. Zakupy przebiegły szybko, bez zastrzeżeń, w pełnym kontakcie ze sprzedającym. Na dodatek zaoferował najlepszą cenę na rynku.

Zakupy:
~Bozena 12:29, pon 28 sty 2019

Wszystko szybko i sprawnie.jestem zadowolona

Zakupy:
~Sylwia 12:22, sob 26 sty 2019

Bardzo polecam. Wszystko zgodne z opisem. Sprawne, szybka wysyłka. Polecam

Zakupy:
~Kasia 09:49, śro 23 sty 2019

Wszystkie moje oczekiwania spełnione.Profesjonalnie,szybko,uczciwie.
Polecam.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"bilibo jest rewelacyjne, obsługa jest przemiła, a niedługo wrócę po nocnik i krówkę:) polecam!!!!" ~anna, 17 luty

"wszystko zgodne z opisem, bardzo miła obsługa. polecam" ~Agnieszka, 24 kwiecień

"Bardzo sympatyczny sklep. Przemiła obsługa.Ciekawa oferta.Polecam!" ~Teresa, 09 sierpień

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]