infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Katerina 11:07, sob 1 gru 2018

Barddo sprawnie zrealizowane zamówienie, szybka wysyłka, wyczerpująca informacja na temat statusu zamówienia

Zakupy:
~Marta 13:24, pią 30 lis 2018

Realizacja zamówienia expresowe. Szczerze polecam

Zakupy:
~Katarzyna 10:50, pią 30 lis 2018

Bardzo szybka realizacja zamówienia

Zakupy:
~SLK 13:13, czw 29 lis 2018

Towar zgodny z opisem. Dostawa na czas. Polecam.

Zakupy:
~Izabela 12:52, czw 29 lis 2018

Super zakup po konkurencyjnej cenie. Odbiór osobisty w sklepie, gdzie mnóstwo innych, ładnych rzeczy do kupienia. Obsluga świetna.

Zakupy:
~Basia 12:12, śro 28 lis 2018

Sprawnie, miło, sympatycznie!

Zakupy:
~Marysia 11:32, śro 28 lis 2018

Bardzo warto. Wybór jest naprawdę duży. Ceny przystępne. Czesto organizowane są różne promocje. A ci co z Warszawy, mogą podjechać skonsultować, poradzić się, pomacać.
Uwielbiam. Polecam

Zakupy:
~anna 11:25, pon 26 lis 2018

bardzo miła, profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, dobra cena, produkty bez zastrzeżeń. gorąco polecam

Zakupy:
~Anka 09:24, pon 26 lis 2018

uwielbiam zakupy w tym sklepie - błyskawiczna realizacja zamówienia, bezbłędna obsługa.

Zakupy:
~Ania 19:59, pią 23 lis 2018

Sprawnie i szybko, jakość bez zarzutu, polecam!

Zakupy:
~Monika 08:24, czw 22 lis 2018

Super kontakt.Wysylka zgodnie z ustaleniami.

Zakupy:
~Agata 10:51, śro 21 lis 2018

Zakupy przebiegły sprawnie, szybka, dobrze zapakowana przesyła, polecam zakupu w tublu.pl

Zakupy:
~Krzysztof 12:43, wto 20 lis 2018

Polecam

Zakupy:
~Monika 13:44, nie 18 lis 2018

Super sklep

Zakupy:
~Agnueszka 10:50, nie 18 lis 2018

Kontakt telefoniczny bez zarzutu, szybka wysyłka. Polecam!

Zakupy:
~Darek 12:24, sob 17 lis 2018

Polecam sklep. Ciekawy asortyment, przyzwoite ceny, szybka realizacja.

Zakupy:
~Monika 20:42, czw 15 lis 2018

Bardzo szybka i sprawna obsługa, a towar bardzo dobrej jakości. Polecam!

Zakupy:
~Karolina 13:08, czw 15 lis 2018

Jestem zadowolona z zakupów w sklepie tublu.pl. Świetny kontakt, konkurencyjne ceny, szybka realizacja zamówienia.

Zakupy:
~Paweł 08:43, czw 15 lis 2018

Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Duży wybór różnych zabawek dostępnych od ręki. Polecam!

Zakupy:
~Katarzyna 16:56, śro 14 lis 2018

Super sklep z bardzo fajną ofertą.
Polecam serdecznie. Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

Zakupy:
~Lukasz 14:44, śro 14 lis 2018

Szybko sprawnie i unikatowe zabawki. Warto

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Wprawdzie pojawił się pewien problem z przesyłką, ale obsługa(...)" ~Elka, 17 czerwiec

"Super sklep. Informują mailowo o każdej zmianie statusu przesyłki tak że wiadomo co się dzieję.(...)" ~Agnieszka, 10 maj

"Bardzo polecam. Zamówiony produkt otrzymałam niezwykle szybko. Jestem zadowolona w 100%." ~Natalia, 22 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]