infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
Zoo Week - wszystkie produkty SKIP HOP 15% taniej »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~ania 08:06, pią 2 lis 2018

Bardzo szybka wysyłka, zakupy w sklepie tublu przebiegły bezproblemowo, polecam.

Zakupy:
~Milena 12:53, czw 1 lis 2018

To już kolejne zakupy w TUBLU i jak zwykle wszystko super. Ekspresowa dostawa i świetne produkty. Szczerze polecam

Zakupy:
~Emilia 14:16, śro 31 paź 2018

Gorąco polecam.

Zakupy:
~Magda 11:59, śro 31 paź 2018

Super kontakt, wysyłka expresowa :) Polecam

Zakupy:
~Tomek 10:49, wto 30 paź 2018

Miła i sprawna obsługa. Szybka realizacja. Polecam.

Zakupy:
~Piotr 10:52, pon 29 paź 2018

Realizacja sprawna, wszystko bez zastrzeżeń. Dzięki!

Zakupy:
~Natalija 18:20, nie 28 paź 2018

Jest moim ulubionym sklepem. Piękny zabawki i nie muszę długo czekać. Super

Zakupy:
~Małgorzata 11:19, nie 28 paź 2018

Zamówiony zestaw "obiadowy" z Done by Deer miał pourywane uchwyty na sztućce widać był otwierany na pewno więcej niż jeden raz.
Miał to być prezent, a wyszedł bardzo niechlujnie. Do realizacji zamówienia nie mam zastrzeżeń. Powinna być informacja że produkt, opakowanie jest w jakimś stopniu uszkodzone.
Pozdrawiam.

Zakupy:
~Irena 18:30, czw 25 paź 2018

sprawnie,szybko,rzetelnie,polecam,polecam polecam

Zakupy:
~Mariana 11:12, wto 23 paź 2018

Uwielbiam szukać na Państwa stronie zabawek dla Córki oraz prezentów dla dzieci, ponieważ wybór fajnych rzeczy jest duży i zawsze się coś wyjątkowego znajdzie ;) szybka dostawa gwarantowana ☺️

Zakupy:
~Kasia 11:11, pon 22 paź 2018

Ekspresowa dostawa, towar zgody z zamówieniem, polecam!

Zakupy:
~Justyna 11:18, pią 19 paź 2018

Wiele produktów których nie można kupić nigdzie indziej. Wszystkie są świetne jakościowo. Polecam.

Zakupy:
~Joanna 11:08, pią 19 paź 2018

Towar ładnie zapakowany, zamówienie szybko zrealizowane. Polecam

Zakupy:
~Iwona 11:50, czw 18 paź 2018

na plus szybki czas realizacji, na minus zastrzeżenia do braku odpowiedniego zabezpieczenia towaru w transporcie. Wanienka i stojak zostały włożone do zdecydowanie za dużego bardzo delikatnego kartonu i przykryte jedynie arkuszem papieru. Luz w pudle był tak duży, że zawartość przemieszczała się w nim swobodnie, obijając się o siebie. Pudło z cienkiego kartonu było w kilku miejscach uszkodzone. Przez moment zastanawiałam się nawet czy przyjmować przesyłkę od kuriera, bo widok porozrywanego kartonu z "latającą" zawartością trochę przerażał.

Zakupy:
~Ludmiła 14:18, śro 17 paź 2018

Bidon jest bardzo dobrze wykonany. Nie kapie, nie leci i nic nie przecieka. Można schować do torby i nie martwić sie, że coś się pomoczy. Dziecku dobrze się pije. Niezależnie w jakiej jest pozycji zawsze leci. Jestem bardzo zadowolona.

Zakupy:
~EWA 20:13, nie 14 paź 2018

Polecam zakupu w sklepie szybka i sprawna dostawa

Zakupy:
~Irena 14:00, nie 14 paź 2018

Dziękuję. Zabawka bardzo się podoba mojej wnuczce są problemy z wyjściem z wanny bo jeszcze chce się bawić.

Zakupy:
~Gabriela 12:11, śro 10 paź 2018

Błyskawiczna dostawa ! Polecam

Zakupy:
~Donata 12:01, śro 10 paź 2018

Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Was, buciki szybko przesłane i są cudne, dziękuję

Zakupy:
~Klaudia 14:38, wto 9 paź 2018

Szybko, miło, profesjonalnie i przyjemnie.

Zakupy:
~ala 10:48, sob 6 paź 2018

Dokonałam zakupu z kosztami przesyłki nizszymi, niż w innych sklepach, produkt dotarł szybko, dobrze zapakowany.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Bardzo miła obsługa i azskakująco szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep." ~ewak, 13 czerwiec

"Serdecznie polecam tę stronę i sklep. Przemiła obsługa telefoniczna, pomoc w zamówieniu i szybka(...)" ~Maria, 24 wrzesień

"Szczerze mogę polecić, szybka dostawa i super kontakt. Polecam :)" ~Karolina, 06 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]