infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Anna 10:47, wto 11 wrz 2018

Polecam zakupy w sklepie. Ubranko dla laki Our Generation jak zwykle śliczne i starannie wykonane.

Zakupy:
~Ello 21:18, pon 10 wrz 2018

Bardzo dobra i szybka obsługa. Dobry kontakt z klientem.Polecam ten sklep.

Zakupy:
~Maria 12:35, pon 10 wrz 2018

Wszystko przebiegło pomyślnie. Sklep godny polecenia.

Zakupy:
~Małgorzata 09:52, pon 10 wrz 2018

Pełen profesjonalizm, błyskawiczna przesyłka. Polecam

Zakupy:
~Jagoda 13:34, pią 7 wrz 2018

Super kluczyki do samochodu i kubek niekapek. Gorąco polecam sklep. Sama z pewnością tutaj wrócę :)

Zakupy:
~Sylwia 08:51, czw 6 wrz 2018

Zakupy w Tublu są zawsze udane. Towar dostarczony szybko. Asortyment wysokiej jakości.

~dorota 13:19, śro 5 wrz 2018

Lubię zakupy w Tublu. Duży wybór, wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka i przemiła obsługa.

Zakupy:
~Krzysztof 11:36, śro 5 wrz 2018

Bardzo dobry kontakt, miła i fachowa obsługa. Za pierwszym razem nie jest łatwo trafić do sklepu, ale znaki podpowiadają gdzie iść.

Zakupy:
~Emilia 11:07, śro 5 wrz 2018

Profesjonalna i bardzo szybka obsługa. Super podejście do klienta. Serdecznie polecam!

Zakupy:
~Elzbieta 10:49, śro 5 wrz 2018

Znakomity sklep - duzy wybór ciekawych zabawek, błyskawiczna dostawa, do szczęścia brakuje mi tylko, żeby była tańsza (dostawa). Pozdr. Elzbieta Karolak

Zakupy:
~@mummy_milan_daily 11:11, wto 4 wrz 2018

Naczynka są piękne i porządnie wykonane. Detale dopracowane. Sztućce nie mają żadnych wad idealnie delikatne dla małej buzi . Zapraszamy na nasz instagram gdzie mamy fotki z nowymi zestawami @mummy_milan_daily
Polecamy

~Kasia 14:59, pon 3 wrz 2018

Bardzo polecam zakupy w Tublu. Produkty przychodzą solidnie zapakowane, więc nie ma szans żeby coś się uszkodziło w transporcie. Co dla mnie ważne, zamówienia realizowane są w bardzo szybko i sprawnie

Zakupy:
~Aleksandra 09:37, pon 3 wrz 2018

Zamówienie zrealizowano ekspresowo. Miś szumis piękny! Działa bardzo dobrze, szumi na 5 różnych sposobów, funkcja cry sensor działa rewelacyjnie. Myślę, że nasz maluszek śpi troszkę lepiej z misiem, bo noce były okropne a teraz jest nie najgorzej :)

Zakupy:
~Ola 19:49, sob 1 wrz 2018

Super obsługa - polecam (szybko i sprawnie)

Zakupy:
~Ewelina 11:25, sob 1 wrz 2018

Super szybki kontakt mailowy, dobre ceny, błyskawiczna wysyłka. Super!

Zakupy:
~Aleksandra 21:51, czw 30 sie 2018

Kolejne zakupy i wszystko szybko i sprawnie.

Zakupy:
~Agata 20:38, czw 30 sie 2018

Bardzo lubię i cenie sobie Państwa sklep. Przede wszystkim za różnorodność produktów, które są ciekawe i inne niż gdzie indziej.
Jedyna uwagę jaka mam to forma dostawy. Że względu na nieobecność w domu zdecydowanie wolę odebrać produkt sama w punkcie lub Paczkomacie a taka forma dostawy nie byla dostępna.

Zakupy:
~Kaja 16:19, czw 30 sie 2018

Bardzo sprawna realizacja zamówienia Przesyłka dobrze spakowana.Produkty godne polecenia.

Zakupy:
~Gabriela 12:18, czw 30 sie 2018

Świetna zabawka, pochłania uwagę nie tylko mojego 2,5 latka, ale również starszych dzieci. Polecam!

Zakupy:
~Ola 15:35, śro 29 sie 2018

Zawsze sprawnie i na czas. Wszystko zgodne z opisem.
Polecam

Zakupy:
~Monika 19:38, nie 26 sie 2018

Zdecydowanie polecam. Na plus: czas realizacji, kontakt. Produkt zgodny z opisem.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy z Tublu.pl. Transakcja przebiegla bardzo sprawnie i bez zadnych(...)" ~Sylwia, 28 październik

"Wszystko super. Świetny kontakt i szybka wysyłka." ~Sylwia, 26 listopad

"Duży asortymeny oraz bardzo miłe i pomocne Panie " ~Ewa, 08 maj

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]