infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Iza 12:22, pią 17 sty 2020

Szybka dostawa i wysyłka. Polecam.

Zakupy:
~Wiola 21:09, czw 16 sty 2020

Polecam. Profesjonalna obsluga

Zakupy:
~Beata 14:49, czw 16 sty 2020

Przesyłka dotarła
szybko, jestem zadowolona z zakupu z wyjątkiem bączka, który okazał się mikroskopijny.

~Elżbieta 22:28, wto 14 sty 2020

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Wszystko szybko i sprawnie :)

Zakupy:
~Mariusz 19:35, wto 14 sty 2020

świetna obsługa, polecam sklep!

Zakupy:
~Łukasz 13:54, pon 13 sty 2020

Super sklep, dobry kontakt z klientem produkt zgodny z opisem.

Zakupy:
~Gabriela 07:48, pon 13 sty 2020

Błyskawiczna wysyłka, jak najbardziej polecam !

Zakupy:
~ewe 15:01, pią 10 sty 2020

super szybka wysylka, polecam

Zakupy:
~Iwona 06:45, wto 7 sty 2020

Super sklep,bardzo dobry kontakt, miła obsługa.Polecam

Zakupy:
~Kasia 10:53, nie 5 sty 2020

Wszystko sprawnie i bez problemu

Zakupy:
~Piotr 15:11, sob 4 sty 2020

Szybko,sprawnie, zgodnie z opisem.
Polecam.

Zakupy:
~Aleksandra 12:11, sob 4 sty 2020

Szybka wysyłka, dobre produkty, polecam

Zakupy:
~Paweł 21:48, pią 3 sty 2020

Zrobiłem tu bardzo fajne zakupy Polecam ten sklep

Zakupy:
~Joanna 17:19, pią 3 sty 2020

Realizacja zamówienia była ekspresowa mimo zbliżających się świąt. Towar zgodny z opisem. Gorąco polecam.

Zakupy:
~Joanna 14:23, pią 3 sty 2020

Jesteśmy zadowoleni z bardzo sprawnego przebiegu realizacji zamówienia jak również z dobrego kontaktu ze sklepem i życzliwym podejściem do klienta.

Zakupy:
~Magda 11:48, pią 3 sty 2020

Zabawki porządne,ładne i ciekawe. Sklep i obsługa bez zastrzeżeń. Polecam!

~Paulina 10:06, pią 3 sty 2020

Polecam. Zakupiony produkt został wysłany do mnie wszybkim czasie i dzięki temu zdarzył przed świętami.

Zakupy:
~MARIA 21:10, czw 2 sty 2020

Zakup udany. Lornetka to typowa zabawka (mała przydatność użytkowa). Przesyłka dotarła bardzo szybko - dziękuję.

Zakupy:
~Agata 19:09, czw 2 sty 2020

Bardzo fajny sklep, zabawkowe szaleństwo - polecam

Zakupy:
~Tomasz 16:07, czw 2 sty 2020

Profesionalna i szybka porada jak sprawnie zrealizowac zamowienie. Polecam.

Zakupy:
~Marzena 12:40, czw 2 sty 2020

Wszystko ok

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Fantastyczna obsługa w sklepie stacjonarnym, szybka obsługa online.... Jedyne co mnie martwi, to(...)" ~Katarzyna, 02 listopad

"Jak dla mnie bardzo ładne miseczki A ponieważ jest to prezent pod choinkę dla młodych mam więc one(...)" ~Ewa, 19 grudzień

"profesjonalnie I szybko. bez zastrzeżeń .polecam! !!" ~Aidill, 07 listopad

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]