infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Marta Cz. 15:29, czw 19 lip 2018

Szybko, sprawnie, w najlepszej cenie. Jestem zadowolona, polecam sklep tublu.pl

Zakupy:
~Leszek 16:28, wto 17 lip 2018

Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie.

Zakupy:
~Magdalena 17:56, czw 12 lip 2018

Szybka wysyłka, pomoc przy doborze produktów, szeroka oferta ;)

Zakupy:
~Jadwiga 14:59, czw 12 lip 2018

Towar zgodny z opisem! Znakomity kontakt ze sprzedającym. Błyskawiczna wysyłka. Polecam i

Zakupy:
~Joanna Skup 17:23, śro 11 lip 2018

pozytywna

Zakupy:
~Aga 13:32, wto 10 lip 2018

Expressowa wysyłka :) polecam

Zakupy:
~Karolina 12:55, wto 10 lip 2018

Świetny kontakt, miła obsługa i towar dostarczony w 24h. Na pewno wrócę po więcej

Zakupy:
~Dorota 10:48, wto 10 lip 2018

Wielokrotnie robiłam zakupy na tublu.pl i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Żadnych problemów.

Zakupy:
~Danuta 13:12, pon 9 lip 2018

Szczerze polecam sklep Tublu. Zawsze transakcje przebiegają szybko i bez problemów. Szeroka i ciekawa oferta.
Polecam

Zakupy:
~Elzbieta 21:21, sob 7 lip 2018

Super sklep, towar zgodny z opisem, szybko i sprawnie. Polecam

Zakupy:
~Magda 14:41, pią 6 lip 2018

Polecam!

~Małgorzata 11:58, czw 5 lip 2018

Jestem zadowolona z zakupu w sklepie Tablu.pl, towar dostarczono w stanie idealnym, dobrze zapakowany.

Zakupy:
~Monika 06:55, czw 5 lip 2018

Nie pierwsze moje zakupy w tym sklepie i jak zawsze wszystko super!

Zakupy:
~Małgorzata 08:56, śro 4 lip 2018

Super!!!

Zakupy:
~Ania 22:54, nie 1 lip 2018

Polecam sklep! Profesjonalna i przemiła obsługa!

Zakupy:
~Ola 22:39, sob 30 cze 2018

Bardzo sprawna transakcja, produkt szybko doręczony i wysokiej jakości. Na pewno będę zaglądała jeszcze do tublu.

Zakupy:
~Lorena 22:04, sob 30 cze 2018

Jestem bardzo zadowolona z poziomu obsugi.

Zakupy:
~Paula 09:51, czw 28 cze 2018

Wspaniały sklep z cudownym asortymentem, Informacje o statusie zamówienia są wysyłane błyskawicznie, szybka wysyłka, bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą.

Zakupy:
~Iza 12:26, śro 27 cze 2018

Szybko, sprawnie i solidnie. Sklep godny zaufania i polecenia!

~roman 12:20, śro 27 cze 2018

szybka realizacja wsio ok.

Zakupy:
~Marek 22:21, pon 25 cze 2018

Profesjonalna i pomocna obsługa

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Świetna obsługa, szybko i sprawnie. Gorąco polecam." ~Magda, 21 marzec

"Bardzo dobry kontakt i błyskawiczna wysyłka :)" ~Barbara, 14 czerwiec

"najbardziej profesjonalny sklep z artykułami dla dzieci. Przemiła i pomocna obsługa - świetny(...)" ~kasia, 10 sierpień

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]