infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Kasia 21:40, sob 14 wrz 2019

Prosilam o platnosc karta. Kurier nie miał terminala. Kiepskie.

Zakupy:
~Grzegorz Stańko 13:17, sob 14 wrz 2019

Zabawki fajne. Przesyłka szybka. Polecam

Zakupy:
~Martyna 12:30, sob 14 wrz 2019

Wszystko w najlepszym porządku. Szybka wysyłka. Brakowało mi tylko opcji wysyłki Paczka w RUCHu

Zakupy:
~Dominika 13:25, pią 13 wrz 2019

Polecam zakupy w tym sklepiku - przede wszystkim bardzo szybko dostałam towar, obsługa fachowa

Zakupy:
~Majka 17:10, czw 12 wrz 2019

Wszystko na najwyższym poziomie. Doskonały kontakt, bieżące informacje dotyczące zamówienia, atrakcyjne ceny i szeroki asortyment naprawdę dobrych produktów. Polecam i wracam.

Zakupy:
~Katarzyna 10:48, czw 12 wrz 2019

Plecak przepiękny.Transakcja bez zastrzeżeń.polecam

Zakupy:
~Maria 22:52, wto 10 wrz 2019

Zamówienie zrealizowane szybko. Żadnych przykrych niespodzianek. Polecam

Zakupy:
~MAGDA 20:00, wto 10 wrz 2019

Piękne puzzle, realizacja bez zastrzeżeń

Zakupy:
~Paulina 11:23, wto 10 wrz 2019

Zamówienie zrealizowane tego samego dnia, ekspresowa wysyłka. Bezproblemowo. Polecam.

Zakupy:
~Marysia 10:51, czw 5 wrz 2019

Błyskawiczne nadanie paczki dzięki czemu była już u mnie następnego dnia.Jestem bardzo zadowolona z zakupów sklepie Tublu! Polecam!!!

Zakupy:
~ANNA 18:31, wto 3 wrz 2019

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Transakcja bez problemów a produkty ładnie zapakowane i zabezpieczone. Polecam!

~Julia 10:34, pią 30 sie 2019

Zakupy łatwe i szybkie. Kontakt ze sklepem bezproblemowy, a obsługa kompetentna. Polecam!

Zakupy:
~Kasia 12:16, czw 29 sie 2019

Niestety, nie do końca jestem zadowolona z zakupu. Wzór parasola, który zakupiłam nie był dostępny. Miał to być prezent, więc wybrałam inny, gdyż zależało mi na czasie. Błędy się zdarzają, ale zastanawiam się dlaczego ten sam wzór nadal występuje jako dostępny na stronie i na allegro? Czy to jakiś "wabik"? :)
Kontakt ok, jeśli chodzi o załatwienie sprawy.
Pozdrawiam,
Kasia

Zakupy:
~Ania LG 14:13, śro 28 sie 2019

Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie. Świetne rzeczy i bardzo pomocne Osoby działające w imieniu sklepu. Zakupy robiłam już kilkakrotnie. Polecam!!!

~Julia 13:47, śro 28 sie 2019

Polecam sklep. Duży wybór produktów, konkurencyjne ceny. Szybka realizacja zamówienia. Możliwość darmowej wysyłki i odbioru osobistego.

~Renata 13:50, pią 23 sie 2019

Jestem bardzo zadowolona z zakupów dokonanych w Państwa sklepie. Zamówione zabawki otrzymałam szybko, w idealnym stanie, zgodnie z zamówieniem.

Zakupy:
~Marta 08:06, pią 23 sie 2019

Dostawa szybka i zgodna z zamówieniem. Wszystko przebiegło sprawnie - polecam !

Zakupy:
~Tomek 21:15, wto 20 sie 2019

Super sklep, bardzo szybko realizują zamówienia!

Zakupy:
~Aga 19:29, wto 20 sie 2019

Szeroki wybór wysokojakościowych i atrakcyjnych wizualnie produktów

Zakupy:
~Marta 20:46, pon 19 sie 2019

BEZPROBLRMOWY KONTAKT. TOWAR PIERWSZA KLASA. POLECAM TEN SKLEP.

Zakupy:
~Paulina 14:59, pon 19 sie 2019

Przesyłka ekspresowa i dobre ceny produktów, polecam!

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Szybka wysyłka, Fajne produkty. Polecam." ~Agnieszka, 30 grudzień

"Jak zawsze- miło, szybko i solidnie.Do tego ciekawa oferta i dobra jakość. Polecam!!!" ~Ewa, 18 sierpień

"Sklep jak zawsze spisał się na medal! Ekspresowa wysyłka i produkty najwyższej jakości!" ~Magda, 17 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]