infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
Zoo Week - wszystkie produkty SKIP HOP 15% taniej »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Ania 16:21, czw 21 mar 2019

Jestem bardzo zadowolona; błyskawiczna dostawa.

Zakupy:
~Magdalena 10:48, wto 19 mar 2019

Nie mam żadnych zastrzeżeń - pełna komunikacja o zamówieniu, przesyłka porządnie zapakowana, szybki transport. Polecam.

Zakupy:
~Beata 18:53, pon 18 mar 2019

Jestem zadowolona z zakupu i przebiegu tranzakcji. Polecam sklep jako godny zaufania.

Zakupy:
~Paweł 17:13, nie 17 mar 2019

Wszystko w porządku.

Zakupy:
~Ewa 11:01, pią 15 mar 2019

Wszystko ok. Szybki czas realizacji, miła obsługa.

Zakupy:
~Radek 10:50, pią 15 mar 2019

Bardzo szybka dostawa.
Zakup przed południem i następnego dnia towar u mnie.
Wszystko zgodne z zamówieniem.
Polecam.

Zakupy:
~fibs83 11:58, czw 14 mar 2019

transakcja bez zarzutu, polecam!

Zakupy:
~Aleksandra 10:50, czw 14 mar 2019

To już kolejne zakupy w Tublu i jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Zamawiam przez internet i odbieram osobiście, bardzo szybki czas realizacji, szeroki asortyment, miła obsługa. Dziękuję i polecam!

Zakupy:
~Sabina 19:43, wto 12 mar 2019

Jestem zadowolona z zakupu. Zarówno książka jak i plecaczek zgodna z opisem. Dziekuję

Zakupy:
~kasia 14:32, wto 12 mar 2019

super, sprawnie, bardzo miło

Zakupy:
~Paula 14:49, sob 9 mar 2019

Jestesmy bardzo zadowoleni razem z synkiem z ekstra talerzyma i lyzeczek, co prawda jestesmy na poczatku samodzielnego jedzenia wiec lyzeczka sprawdza sie teraz doakonale jako gryzak. Miseczka z przyssawka swietna nic nie laduje na podlodze. Polecam warte swojej cwny i co najwaznijesze tworzywo sie nie odbarwia od zupek przecierowych:)

Zakupy:
~Helena 12:50, wto 5 mar 2019

Zamówienie jest w miarę szybko realizowane...To nie są pierwsze zakupy w tym sklepie, więc polecam każdemu

Zakupy:
~Iwona 12:48, pon 4 mar 2019

Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku. Błyskawiczna wysyłka :)

Zakupy:
~Anna 08:25, pon 4 mar 2019

Wszystko super! Polecam!

Zakupy:
~Martyna 11:46, czw 28 lut 2019

Polecam. Szybka realizacja, produkty zgodne z opisem.

Zakupy:
~Magda 19:11, śro 27 lut 2019

Mój czteromiesieczny synek bardzo lubi kapcie. Uchwyt niestety ciągle o coś zachacza. Kwestia przyzwyczajenia.

Zakupy:
~Alessandra 10:50, wto 26 lut 2019

Świetny sklep, zawsze można liczyć na kontakt i doradztwo, zamówienia są wysyłane ekspresowo

Zakupy:
~Magda 10:49, wto 26 lut 2019

Szybka wysyłka,wszystko ok,szczerze polecam

Zakupy:
~Anna 10:57, pon 25 lut 2019

Gorąco polecam sprzedającego.

Zakupy:
~Kasia 06:09, pon 25 lut 2019

Fajny asortyment, konkurencyjne ceny i mega szybka wysyłka - czego chcieć więcej ????

Zakupy:
~Kasia 13:13, śro 20 lut 2019

Szybko i sprawnie. Towar idealnie zapakowany i doręczona. Pasuje idealnie do butelki.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Bardzo miła obsługa i azskakująco szybka realizacja zamówienia. Polecam ten sklep." ~ewak, 13 czerwiec

"Serdecznie polecam tę stronę i sklep. Przemiła obsługa telefoniczna, pomoc w zamówieniu i szybka(...)" ~Maria, 24 wrzesień

"Szczerze mogę polecić, szybka dostawa i super kontakt. Polecam :)" ~Karolina, 06 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]