infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Ania 11:35, wto 25 wrz 2018

Polecam!

Zakupy:
~Mirka 11:25, wto 25 wrz 2018

Transakcja przebiegła pomyślnie, polecam!

Zakupy:
~Beata 12:15, pon 24 wrz 2018

Zamówienie zrealizowano błyskawicznie. Brak uwag.

Zakupy:
~Maria 12:12, pon 24 wrz 2018

Serdecznie polecam tę stronę i sklep. Przemiła obsługa telefoniczna, pomoc w zamówieniu i szybka wysyłka. Dziękuję!

Zakupy:
~Ilona 11:29, pią 21 wrz 2018

Polecam w 100 %. Ekspresowa wysyłka. Brak jakichkolwiek problemów.

Zakupy:
~Monika 19:01, śro 19 wrz 2018

Sklep oceniam na bardzo dobry ,towar dotarł szybko,i jego cena też była super.Polecam

Zakupy:
~Małgorzata 15:08, śro 19 wrz 2018

Jak najbardziej polecam,duży wybór, każdy znajdzie coś ciekawego dla swoich pociech.

Zakupy:
~Justyna 12:47, śro 19 wrz 2018

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Zakupy w Waszym sklepie to sama przyjemność☺

Zakupy:
~Magda 11:15, śro 19 wrz 2018

Polecam, szybka wysyłka.

Zakupy:
~Alicja 10:52, śro 19 wrz 2018

Jestem bardzo zadowolona z obsługi i asortymentu. Jednak sklep jest w tak słabym punkcie - schody x3 z zakrętem! - ze wyprawa z wokiem to jest jak wyprawa do centrum

Zakupy:
~Piotr 10:46, śro 19 wrz 2018

Polecam

Zakupy:
~Marta 08:37, śro 19 wrz 2018

Polecam sklep, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, a wysyłka szybka.

Zakupy:
~Anna 20:00, wto 18 wrz 2018

Zakup przebiegł pomyślnie. Bardzo dobry kontakt w trakcie zamówienia.

Zakupy:
~Izaura 05:09, wto 18 wrz 2018

Szybko, sprawnie, bez problemu i zgodnie z zamowieniem

Zakupy:
~Iga 09:50, sob 15 wrz 2018

Dobry kontakt ze sklepem, szybka wysyłka. Polecam

Zakupy:
~Paulina 16:34, wto 11 wrz 2018

Szeroki asortyment, szybka realizacja zamówienia oraz promocje...słowem super sklep, polecam!

~Anias 11:26, wto 11 wrz 2018

Polecam sklep!Szybka wysyłka!

Zakupy:
~Anna 10:47, wto 11 wrz 2018

Polecam zakupy w sklepie. Ubranko dla laki Our Generation jak zwykle śliczne i starannie wykonane.

Zakupy:
~Ello 21:18, pon 10 wrz 2018

Bardzo dobra i szybka obsługa. Dobry kontakt z klientem.Polecam ten sklep.

Zakupy:
~Maria 12:35, pon 10 wrz 2018

Wszystko przebiegło pomyślnie. Sklep godny polecenia.

Zakupy:
~Małgorzata 09:52, pon 10 wrz 2018

Pełen profesjonalizm, błyskawiczna przesyłka. Polecam

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Wysyłka ekspresowa, towar otrzymałam następnego dnia od zamówienia :) bardzo dobrze zapakowany,(...)" ~Karolina, 23 marzec

"Świetna i przyjazna obsługa." ~Aleksandra, 27 styczeń

"Bardzo lubię robić zakupy w tym sklepie. Idealny sklep dla takich niecierpliwych jak ja. Na terenie(...)" ~Ola, 14 czerwiec

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]