infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Brygida 08:06, pon 21 maj 2018

Rewelacyjny sklep!!!

Zakupy:
~Alicja 14:47, nie 20 maj 2018

Szybka dostawa polecam

Zakupy:
~Magdalena 11:36, sob 19 maj 2018

Kolejne zakupy i kolejny raz świetna obsługa. Bardzo miły kontakt i błyskawiczna wysyłka

Zakupy:
~Agnieszka 16:12, śro 16 maj 2018

Kontakt ok, przesylka ekspresowa. Polecam.

Zakupy:
~Magdalena 12:36, śro 16 maj 2018

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Nie tylko profesjonalną, szybką przesyłką ale również jakością wybranych produktów. Z czystym sercem polecę Was znajomym ;)

Zakupy:
~Pati 14:55, pon 14 maj 2018

Sprawna wysyłka, produkty zgodne z opisem. Polecam

Zakupy:
~Krystyna 11:12, pią 11 maj 2018

Świetny kontakt, ekspresowa dostawa :)

Zakupy:
~DorotaM 10:47, czw 10 maj 2018

Bardzo profesjonalne i szybkie zalatwienie zamowienia. Jestem zadowolona z obslugi i komunikacji ze sklepem.

Zakupy:
~Izabela 19:31, śro 9 maj 2018

Swietnie się sprawdziło w podrozy.
Bardzo szybka i sprawna ibsluga klienta.
Polecam zarowno produkt jak i sklep.

Zakupy:
~Tomek 16:11, śro 9 maj 2018

Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Z mojej strony 100% satysfakcji.

Zakupy:
~Agnieszka 13:47, śro 9 maj 2018

Sklep godny polecenia.

Zakupy:
~Adriana 07:56, śro 9 maj 2018

Wow, ekspresowa dostawa! Polecam gorąco:-)

Zakupy:
~ryszek 12:24, wto 8 maj 2018

sklep OK

Zakupy:
~Jola 14:39, pon 7 maj 2018

Wszysyko bardzo pozytywnie
Szybko i bezproblemowo

Zakupy:
~Tomek 18:35, sob 5 maj 2018

Bardzo fajny sklep z akcesoriami dla maluszków, miła obsługa i szybka realizacja zamówień!

Zakupy:
~Agnieszka 13:40, pią 4 maj 2018

Polecam gorąco zakupy w sklepie Tublu.pl - szybko, sprawnie, bezproblemowo, czyli wszystko tak, jak być powinno.
Na pewno wrócę tutaj nie raz :)

Zakupy:
~Izabela 10:55, czw 3 maj 2018

Bardzo szybka realizacja i wysyłka zamówienia- buciki były u mnie następnego dnia. Polecam!

Zakupy:
~Asia 20:10, nie 29 kwi 2018

Bardzo duży wybór i bogaty asortyment m.in. w zakresie pieluszek kąpielowych dla niemowląt - jeden z nielicznych sklepów internetowych w którym znalazłam fajny zestaw w promocyjnej cenie. Polecam odbiór osobisty w miarę możliwości - moje zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie :) jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie tublu.pl :)

Zakupy:
~Lidia 20:12, sob 28 kwi 2018

polecam zakupy w tym sklepie, szybka realizacja zamówienia, dobra jakość produktów;-)))

Zakupy:
~Rafał 13:09, pią 27 kwi 2018

Jestem zadowolony z zakupów w sklepie. Zamówienie jest szybko realizowane. Towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w sklepie

Zakupy:
~Elżbieta 10:54, pią 27 kwi 2018

Fajne zabawki. Szybka realizacja zamówienia.

Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Błyskawiczna obsługa, jestem zadowolona!" ~Ania, 25 luty

"Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Super kontakt, szybka realizacja a jakość towarów na najwyższym(...)" ~Asia, 24 luty

"Kolejny raz szybka i sprawna realizacja zamówienia, polecam " ~Ania, 04 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]