infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Marzena Muszyńska 13:10, wto 7 kwi 2020

Wszystko ok +

Zakupy:
~Dorota 21:39, pon 6 kwi 2020

Super, polecam.

Zakupy:
~Ewelina 10:28, pon 6 kwi 2020

Bardzo dobry kontakt z klientem. Na zadane pytania odpowiadają bardzo szybko i chętnie pomagają w wybraniu odpowiedniego produktu.

~Monika 15:45, sob 4 kwi 2020

Jak zwykle przesympatyczna obsługa i ekspresowa wysyłka :)

Zakupy:
~Kamil 12:37, czw 2 kwi 2020

Chciałbym polecić sklep Tublu :) obsługa bardzo miła i pomocna. PRzede wzystko bardzo duuuużo zabawek dla dzieci :)

Pozdrawiam
Kamil

Zakupy:
~Mariusz 11:10, czw 2 kwi 2020

Wszystko super.Polecam

Zakupy:
~Beata 10:57, czw 2 kwi 2020

Jestem bardzo zadowolona z oferty i szybkiej realizacji zamówienia.

Zakupy:
~Anna 00:00, czw 2 kwi 2020

Szybka realizacja

Zakupy:
~Diana 16:20, śro 1 kwi 2020

Wszystko ok,towar zgodny z zamówieniem,szybka wysyłka.

Zakupy:
~Aneta 10:52, śro 1 kwi 2020

Sympatyczna, pomocna i szybka obsługa. Dziękuję :)

Zakupy:
~Ala 12:01, wto 31 mar 2020

Szybko,sprawnie, bardzo kompetentnie i na koniec uśmiech mojego dziecka.
Nic dodać,nic ująć.

Zakupy:
~Magda 17:36, pon 30 mar 2020

Polecam, miła współpraca

Zakupy:
~Joanna 13:02, pon 30 mar 2020

Szybko i profesjonalnie. Polecam!!!

Zakupy:
~Marek 11:01, pon 30 mar 2020

Jestem zadowolony

Zakupy:
~Roman 19:22, sob 28 mar 2020

Zamówienie zrealizowane szybko i profesjonalnie zgodnie z oczekiwaniami

Zakupy:
~Karolina 11:49, sob 28 mar 2020

Szybka realizacja plus piękne produkty w dobrej cenie i super jakości! Jak najbardziej polecam i zdecydowanie będę tu wracać :)

Zakupy:
~Elżbieta 15:55, czw 26 mar 2020

Jestem zadowolona szybka dostawa dobrze zapakowane zabawki.

Zakupy:
~Paulina 17:06, wto 24 mar 2020

Bardzo szybko i sprawnie.

Zakupy:
~Arek 14:37, wto 24 mar 2020

Błyskawiczna dostawa, świetny kontakt ze sklepem. Polecam!

Zakupy:
~Marta 13:10, wto 24 mar 2020

Szybka wysyłka, wszystko ok. Polecam

Zakupy:
~Krystyna Ślebioda 16:24, czw 19 mar 2020

Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Kolejny raz dokonałam zakupów w sklepie Tublu.pl. Poleclam ten sklep. Wszystko zawsze przebiega(...)" ~Joanna, 11 grudzień

"Szybka i kompetentna obsługa" ~Małgosia, 01 luty

"Bardzo miły kontakt ze sklepem. Przesyłka ekspresowa. Dziękuję za udane zakupy!!!" ~Monika, 17 wrzesień

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]