infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »
-10% na wózek Buggy XS Easywalker - ultralekki wózek - idealny w podróż »     do końca tylko:

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Ewa 11:14, czw 18 lip 2019

Sklep ma spory wybór rzeczy dobrej jakości. Lubię tu kupować.

Zakupy:
~Magda 10:54, śro 17 lip 2019

Cudeńka. 100% satysfakcji

Zakupy:
~Katarzyna 18:36, pon 15 lip 2019

Jak zwykle mnóstwo fantastycznych produktów i szybka przesyłka.
Jedyny problem Tublu.pl to zbyt duża oferta ;) i szybko malejący stan konta po zakupach tu :)))

Zakupy:
~Krzysiek 12:20, sob 13 lip 2019

Super sklep, to moje kolejne zakupy tutaj - kolejny raz błyskawiczna wysyłka, towar zgodny z opisem, w międzyczasie jeszcze zmieniłem kolor zamówionego produktu - też nie było problemu :)
Polecam!

Zakupy:
~Karolina 10:55, czw 11 lip 2019

Szybko i sprawnie, gorąco polecam

Zakupy:
~Maria 12:42, śro 10 lip 2019

Masa jest super. Wysyłka bardzo szybka. Polecam.

Zakupy:
~Marta 08:10, pon 8 lip 2019

Zamówienie zrealizowane szybko, uprzejmy kurier.
Sklep godny polecenia

Zakupy:
~Michał 11:51, sob 6 lip 2019

Szybko i sprawnie, polecam

Zakupy:
~Kamil 10:47, sob 6 lip 2019

Zakupy w sklepie przebiegły bez zarzutu. Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam

Zakupy:
~Ania 13:41, pią 5 lip 2019

super szybka dostawa!

Zakupy:
~Ola 14:51, pon 1 lip 2019

JESTEM BARDZO zadowolona!
Szybko i bezproblemowo.

Zakupy:
~Izabela 10:48, sob 29 cze 2019

Super sklep.Bardzo dobre produkty dla dzieci. Wygodny odbior osobisty.

Zakupy:
~Ola 17:23, pią 28 cze 2019

Obsługa i przesyłka bardzo sprawna i szybka. Jestem zadowolona.

Zakupy:
~Ewelina 09:33, czw 27 cze 2019

Najlepszy sklep internetowy! Dobre ceny, ogromny asortyment, ekspresowa dostawa.

Zakupy:
~Rafał 07:32, czw 27 cze 2019

Wszystko ok. Rano zamówiłem po południu było do odbioru. Zabawki zgodne z opisem. Polecam ten sklep.

Zakupy:
~Joanna 17:23, wto 25 cze 2019

Wszystko super, jak zawsze. Polecam!

Zakupy:
~Iza 08:30, pon 24 cze 2019

Bardzo szybko i sprawnie. Bez żadnych problemów.

Zakupy:
~Agnieszka 18:32, pią 21 cze 2019

Szybko i profesjonalnie.

Zakupy:
~Jagoda 13:21, czw 20 cze 2019

Lubimy robić tu zakupy!:-)

Zakupy:
~MSP 13:11, śro 19 cze 2019

Wszystko ok, szybka wysyłka, konkurencyjna cena

Zakupy:
~Maja 14:37, wto 18 cze 2019

Bardzo polecam! Szybka realizacja zamówienia! Zakupione produkty spełniły moje oczekiwania. Pozdrawiam

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Super kontakt, chusta pierwsza klasa - Polecam" ~Michał, 10 styczeń

"Korzystam z usług tublu już kolejny raz i jak zawsze wszystko w najlepszym porządku. Profesjonalnie.(...)" ~Karolina, 06 lipiec

"jestem w pełni usatysfakcjonowana zakupami w sklepie szybko i sprawnie polecam goraco!!!" ~Justyna, 09 grudzień

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]