infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Joanna 07:44, czw 19 kwi 2018

Transakcja przebiegła bardzo dobrze, wszystko zgodnie z opisem,, Polecam

~Beata 16:52, wto 17 kwi 2018

Super sklep! Błyskawiczna realizacja i wysyłka. Informacje o każdej zmianie przesyłane na bieżąco. Polecam:)

Zakupy:
~Iza 13:08, wto 17 kwi 2018

Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie :-)Transakcja szybka, bezproblemowa. Błyskawiczna wysyłka. Towar dobrze zapakowany.

Zakupy:
~Pati 15:21, nie 15 kwi 2018

Jak zawsze wspaniała obsługa, zamówienie do odbioru następnego dnia. Polecam!

Zakupy:
~Ania 12:28, sob 14 kwi 2018

Zakupy z Tublu to przyjemność! Zaangażowanie, pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta! Polecam!

Zakupy:
~Beata 16:30, śro 11 kwi 2018

Polecam sklep, szybka wysylka a towary zgodne z opisem.

Zakupy:
~Waldemar 11:54, śro 11 kwi 2018

Znakomite.

Zakupy:
~Paweł 13:49, wto 10 kwi 2018

Wszystko w jak najlepszym porządku.

Zakupy:
~Natalia 07:04, wto 10 kwi 2018

Firma godna polecenia...zamówienie zrealizowane bardzo szybko

Zakupy:
~Magdalena 16:27, pią 6 kwi 2018

Fachowa obsługa klienta, szybka wysyłka, szeroki asortyment i konkurencyjne ceny.

~Ania 19:34, czw 5 kwi 2018

Zakupy udane, a dostawa ekspresowa.na pewno jeszcze tu wrócę

Zakupy:
~Justyna 13:31, czw 5 kwi 2018

Polecam bardzo zakupy w sklepie

Zakupy:
~Magda 17:45, śro 4 kwi 2018

Bardzo serdecznie polecam zakupy w sklepie Tublu.pl
Transakcja przebiegła pomyślnie i bez żadnych zastrzeżeń.
Zamówione produkty trafiły do mnie juz następnego dnia, więc pozytywny komentarz w pełni zasłużony.

Zakupy:
~krysia 16:26, śro 4 kwi 2018

Profesjonalna obsługa,szybka dostawa,polecam.

Zakupy:
~Karolina 15:38, wto 3 kwi 2018

Jestem bardzo zadowolona z zakupow w sklepie Tublu, na pewno bede wracac. Juz na drugi dzien dostalam zamowienie, ceny bardzo konkurencyjne. Polecam!

Zakupy:
~Justyna 11:24, pon 2 kwi 2018

Polecam zakupy w sklepie. Szybka dostawa.

Zakupy:
~Agnieszka 15:57, nie 1 kwi 2018

Sklep z bardzo szybką i profesjonalną obsługą. Szybka realizacja i wysyłka. Produkty na jak najwyższym poziomie. Polecam!!!

Zakupy:
~Natalia 21:22, sob 31 mar 2018

W 100% polecam, szybka realizacja i towar zgodny z opisem

Zakupy:
~Karolina 18:57, sob 31 mar 2018

Jestem bardzo zadowolona z zakupow. Chusta jest super gatunkowo. Ponieważ zamówiłam za długa chustę, prosiłam sklep o wymiane na mniejszy rozmiar. Wymiana była załatwiona szybciutko, przyjechał kurier zabrał jedna, zostawił właściwa. Rewelacja. Polecam.

Zakupy:
~Ela 14:49, pią 30 mar 2018

Szybka i sprawna wysyłka. Produkty bez zastrzeżeń. Polecam!

~Agata 11:04, pią 30 mar 2018

Szybka wysyłka, produkt jak w opisie-wszystko super!

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"produkt zgodny z opisem ,szybka wysyłka .polecam" ~aneta, 06 styczeń

"Bardzo miły i konkretny kontakt. Walizka extra i bardzo szybko przyszła:)" ~Wioletta, 24 luty

"Sklep ma świetną ofertę, jestem zadowolona z zakupu" ~Ania, 14 kwiecień

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]