infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Gabriela 16:35, nie 11 lis 2018

Sprawna szybka wysyłka. Towar dobrej jakości, ale do samodzielnego montażu (łóżeczko dla lalki).

Zakupy:
~Mariusz 12:57, nie 11 lis 2018

Super obsługa, bez problemu z wymianą na inny rozmiar, bez dodatkowych opłat.

Zakupy:
~natka 07:34, czw 8 lis 2018

Sklep godny zaufania. Ogromny plus za błyskawiczną dostawę - produkty zamówione rano otrzymałam kurierem już następnego dnia!

Zakupy:
~Iwona 22:55, wto 6 lis 2018

super sprzedawca.. błyskawiczna przesyłka, profesjonalna i rzetelna obsługa. Polecam

Zakupy:
~Iza 18:37, pon 5 lis 2018

Polecam :)

Zakupy:
~Kornelia 10:40, pon 5 lis 2018

Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. Pełen profesjonalizm

Zakupy:
~Sylwia 09:00, nie 4 lis 2018

Gorąco polecam!!!Szeroki wybór!!!100% pozytyw!!!

Zakupy:
~Ilona 18:09, sob 3 lis 2018

Sklep godny polecenia. Szybką, sprawna realizacja zamówienia:)

Zakupy:
~Klaudia 08:51, pią 2 lis 2018

Bardzo pomocna obsługa potrafiąca dobrze doradzić.
Szybko odpisują na emaile.

Zakupy:
~ania 08:06, pią 2 lis 2018

Bardzo szybka wysyłka, zakupy w sklepie tublu przebiegły bezproblemowo, polecam.

Zakupy:
~Milena 12:53, czw 1 lis 2018

To już kolejne zakupy w TUBLU i jak zwykle wszystko super. Ekspresowa dostawa i świetne produkty. Szczerze polecam

Zakupy:
~Emilia 14:16, śro 31 paź 2018

Gorąco polecam.

Zakupy:
~Magda 11:59, śro 31 paź 2018

Super kontakt, wysyłka expresowa :) Polecam

Zakupy:
~Tomek 10:49, wto 30 paź 2018

Miła i sprawna obsługa. Szybka realizacja. Polecam.

Zakupy:
~Piotr 10:52, pon 29 paź 2018

Realizacja sprawna, wszystko bez zastrzeżeń. Dzięki!

Zakupy:
~Natalija 18:20, nie 28 paź 2018

Jest moim ulubionym sklepem. Piękny zabawki i nie muszę długo czekać. Super

Zakupy:
~Małgorzata 11:19, nie 28 paź 2018

Zamówiony zestaw "obiadowy" z Done by Deer miał pourywane uchwyty na sztućce widać był otwierany na pewno więcej niż jeden raz.
Miał to być prezent, a wyszedł bardzo niechlujnie. Do realizacji zamówienia nie mam zastrzeżeń. Powinna być informacja że produkt, opakowanie jest w jakimś stopniu uszkodzone.
Pozdrawiam.

Zakupy:
~Irena 18:30, czw 25 paź 2018

sprawnie,szybko,rzetelnie,polecam,polecam polecam

Zakupy:
~Mariana 11:12, wto 23 paź 2018

Uwielbiam szukać na Państwa stronie zabawek dla Córki oraz prezentów dla dzieci, ponieważ wybór fajnych rzeczy jest duży i zawsze się coś wyjątkowego znajdzie ;) szybka dostawa gwarantowana ☺️

Zakupy:
~Kasia 11:11, pon 22 paź 2018

Ekspresowa dostawa, towar zgody z zamówieniem, polecam!

Zakupy:
~Justyna 11:18, pią 19 paź 2018

Wiele produktów których nie można kupić nigdzie indziej. Wszystkie są świetne jakościowo. Polecam.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Bardzo szybka przesyłka i dobry kontakt ze sklepem. Polecam :)" ~maria, 17 czerwiec

"jestem bardzo zadowolona." ~Dominika, 04 maj

"Tublu to zdecydowanie mój ulubiony sklep z artykułami dla dzieci.Szybkie i bezproblemowe zakupy." ~Katarzyna, 14 luty

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]