infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Artur 13:33, śro 22 maj 2019

Szybko i bardzo sprawnie. Polecam :-)

Zakupy:
~Dorota 11:54, wto 21 maj 2019

Sklep Tublu posiada bardzo szeroką ofertę zabawek i akcesowiów dla dzieci, dlatego bardzo lubię robić tu zakupy i zawsze jestem zadowolona. Należy też podkreślić profesjonalne podejście do klienta i szybkie dostarczenie zamówienia. Polecam!

Zakupy:
~Dorota 08:46, wto 21 maj 2019

Produkt spełnienia oczekiwania
Sklep godny polecenia

Zakupy:
~Edyta 13:02, nie 19 maj 2019

Sprawna obsługa, szybka realizacja. Polecam sklep.

Zakupy:
~Magdalena 21:22, sob 18 maj 2019

Wszystko szybko i sprawnie.
Gorąco polecam!

Zakupy:
~Monika 16:05, sob 18 maj 2019

Świetna obsługa w sklepie, zakup zrealizowany w ekspresowym tempie.

Zakupy:
~Iwona 11:08, pią 17 maj 2019

Obsługa sklepu sympatyczna i profesjonalna. Transakcja szybka i bezproblemowa. Polecam!

Zakupy:
~Ewelina 10:17, pią 17 maj 2019

Polecam ,bardzo szybka dostawa,towar zgodny z opisem

Zakupy:
~Iwona 10:48, wto 14 maj 2019

Transakcja przebiegła bezproblemowo i szybko. Po raz kolejny jestem zadowolona z zakupów ☺

~Paweł 12:46, pią 10 maj 2019

Polecam, wszystko zgodnie z ustaleniami

Zakupy:
~Lukasz 12:15, pon 6 maj 2019

Super czas przesyłki. Księgarnia godna polecenia!

Zakupy:
~Kamila 14:36, pią 3 maj 2019

Satysfakcja 100%. Ekspresowa wysyłka i obsługa:)

Zakupy:
~Ola 12:11, czw 2 maj 2019

Pozytywnie, transakcja przebiegła zgodnie z opisem.

Zakupy:
~Magda 15:36, wto 30 kwi 2019

Wszystko pozytywnie. Szybka wysyłka, gra trafiła do mnie na czas. Polecam!

Zakupy:
~Dominika 11:06, pią 26 kwi 2019

Szybka realizacja zamówienia, produkty dobrej jakości, zgodne z opisem i zdjęciem. POLECAM!

Zakupy:
~Łukasz 11:50, śro 24 kwi 2019

Szybko i sprawnie. Pas jak w internetach :)

Zakupy:
~Joanna 09:24, wto 23 kwi 2019

Jestem bardzo zadowolona z usługi. Szybka dostawa, towar taki, jak na zdjęciu. Polecam

Zakupy:
~Beata 15:36, śro 17 kwi 2019

w sklepie można zakupić fajne rzeczy,każdy wybierze coś dla siebie.Gorąco polecam!!!

Zakupy:
~Agnieszka 21:22, nie 14 kwi 2019

Zakupy na tej stronie to czysta przyjemność. Zamówiłam towar, który musiałam wymienić, ale wszystko przebiegło szybko, sprawnie, w miłej atmosferze, bez zbędnego przedłużania. Bardzo dobry kontakt mailowy, finalnie jestem zadowolona z zakupów, także POLECAM.

Zakupy:
~Kasia 22:30, pią 12 kwi 2019

Jestem zadowolona z działania sklepu - bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt dobrze zapakowany, nie było żadnych uszkodzeń.

Zakupy:
~Agnieszka 11:50, pią 12 kwi 2019

Szybka i fachowa obsługa, tego się teraz oczekuje od wzorowego sprzedawcy :) nic dodać nic ująć :)

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Wprawdzie pojawił się pewien problem z przesyłką, ale obsługa(...)" ~Elka, 17 czerwiec

"Super sklep. Informują mailowo o każdej zmianie statusu przesyłki tak że wiadomo co się dzieję.(...)" ~Agnieszka, 10 maj

"Bardzo polecam. Zamówiony produkt otrzymałam niezwykle szybko. Jestem zadowolona w 100%." ~Natalia, 22 styczeń

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]