infolinia: (+48) 22 299 10 95    DARMOWA DOSTAWA od 300 PLN »    kontakt »

Opinie klientów o naszym sklepie dla dzieci

Opinie o naszym sklepie mogą dodawać jedynie osoby które dokonały i zrealizowały zamówienia w naszym sklepie. W ten sposób mają Państwo pewność, że osoby wypowiadające się na temat naszego sklepu sprawdziły poziom naszej obsługi i jakość naszych produktów.

~Elżbieta Jensen 17:26, czw 14 lis 2019

Sklep super, bardzo szybkie dostarczenie.

Zakupy:
~Ania 14:26, śro 13 lis 2019

Super sklep, szybka dostawa, wszystko bez zarzutu :)

Zakupy:
~Magdalena 11:00, śro 13 lis 2019

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Duży wybór, sprawna realizacja zamówienia i szybka dostawa. Rzeczy dobrze zapakowane, chronione przed ewentualnym uszkodzeniem podczas transportu. Polecam, na pewno jeszcze skorzystam.

Zakupy:
~Sylwia 11:15, wto 12 lis 2019

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Polecam sklep jak najbardziej

Zakupy:
~marek 12:08, nie 10 lis 2019

szybko,sprawnie bez problemów

Zakupy:
~Magda 13:07, sob 9 lis 2019

sklep godny polecenia, szybko, solidnie i sympatyczie

Zakupy:
~Marcin 09:55, sob 9 lis 2019

Niezwykle profesjonalnie. Szybka obsługa.

Zakupy:
~Daria 08:28, czw 7 lis 2019

Polecam z czystym sumieniem zakupy w sklepie TUBLU.

Zakupy:
~Marek 22:34, śro 30 paź 2019

Wszystko w najlepszym porządku.

Zakupy:
~Tomek 10:49, śro 30 paź 2019

Dzięki!
Wszystko jak należy!
Pewnie do Was wrócę ????

Zakupy:
~Joanna 10:46, wto 29 paź 2019

Wszystko super! Szybka wysyłka do sklepu, odbiór osobisty, miła obsługa :)

Zakupy:
~Małgorzata 12:26, śro 23 paź 2019

Świetny sklep, profesjonalna obsługa, dostawa bez zwłoki, informacje dotyczące statusu zamówienia przesyłane na bieżąco. Polecam.

Zakupy:
~MAGDA 12:46, wto 22 paź 2019

wszystkie zabawki kupione w Tublu są świetnej jakości,dobrych firm i spełniają oczekiwania zarówno rodziców jak i ich dzici. Polecam

Zakupy:
~Natalia 11:23, nie 20 paź 2019

Polecam. Szybko. Dobry wybór. Wysoka jakość towarów.

Zakupy:
~Margaret 12:14, czw 17 paź 2019

Produkt, który zamówiłam został wysłany w ekspresowym tempie. Zabawki z tublu są bardzo pomysłowe i wykonane z bardzo dobrej jakości materiałów. Na pewno każde dziecko będzie zadowolone z każdej zabawki z tego sklepu!

Zakupy:
~Eliza 12:03, czw 17 paź 2019

Zakup z odbiorem na miejscu. Wszystko sprawnie i bez zarzutu.

Zakupy:
~asia 10:49, czw 17 paź 2019

jestem zadowolona, szybka dostawa, polecam

Zakupy:
~Agnieszka 21:00, nie 13 paź 2019

Polecam. Bieżąca informacja o statusie zamówienia, szybka dostawa, produkty zgodne z opisem.

~Majka 09:36, sob 12 paź 2019

Pełne zadowolenie. Polecam

Zakupy:
~Ewelina 16:18, pią 11 paź 2019

Bardzo polecam sklep, szybka dostawa produkt zgodny z opisem

Zakupy:
~Jolanta 21:56, śro 9 paź 2019

Zakupy w sklepie były bardzo szybkie. Polecam.

Zakupy:
Klika słów o naszym sklepie

W naszym sklepie znajdziesz mnóstwo pomocnych rodzicom gadżetów, które ułatwiają im życie z Maluchem, a także kolorowe, mądre a przede wszystkim oryginalne zabawki.

Wszystkie produkty które oferujemy starannie dobieramy do oferty bardzo często sami testujemy. Większość produktów znajduje się w naszym własnym magazynie dzięki czemu przesyłki realizujemy bardzo szybko.

Dlaczego zakupy w TUBLU.pl
  1. Setki markowych produktów dla dzieci i niemowląt
  2. Najwyższa jakość
  3. Atrakcyjne ceny i liczne promocje
  4. Najnowsze trendy
  5. Rabaty dla stałych klientów
  6. Ekspresowa dostawa najpóźniej na drugi dzień roboczy
  7. 100% satysfakcji
  8. Nieskazitelna reputacja tysiące zadowolonych klientów
Co o nas mówią nasi klienci

"TUBLU jak zwykle sprostało oczekiwaniom. Miły kontakt ze sklepem, szybciutka przesyłka - czegóż(...)" ~Agata, 27 maj

"Wszystkie moje oczekiwania spełnione.Profesjonalnie,szybko,uczciwie. Polecam." ~Kasia, 23 styczeń

"wszystko ok. ja b lubię promocje" ~maj, 05 maj

wszystkie opinie klientów »
[zamknij]